📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
İbrahim'de,Fatih'de bu takımın kalecisi olamaz beyler.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Maçı veren Belkalem-Waris değişikliğidir.. Dolayısıyla maçı veren Ersun Yanal'dır.
Rakip takım topu alınca ilk olarak Mustafa Akbaş amatörü ile karşılaşırsa sonuç böyle olur..
Takımda hiç kimse mücadele etmezse sonuç böyle olur.
Takımda oynayan 2 kişi vardı, onlardan biri de sakatlanınca çıktı.. Bosingwa'da tek başına bir yere kadar.
Fatih Atik iyi bir oyuncu mu Berat'ı tarafsız olmaya davet ediyorum.
En son Ogün' tarafından düzenlendi; 29.12.2014, 23:06.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum