📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Nadir objektif kalemlerden birisi;
muazzam bir konuk.
BMN Radyo ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Kendisine sorularım:
Türk Futbolu'nun mali hacmi ile kalitesinin oranını değerlendirebilir mi?
Bir fark görüyorsa temel sebebi nedir?
Türk Futbol Arenasının adil bir arena olduğunu düşünüyor mudur?
İtalya, İspanya, İngiltere gibi dominant liglerde bir çok şampiyon ve şampiyon adayı varken bizde neden sadece iki takımlı bir lig oynatılmaya çalışılıyor?
Son olarak da bizde yaşanan şike süreci bu major liglerden birinde yaşansaydı acaba senaryo nasıl olurdu?
Ayrıca kendisine tüm çalışmalarındaki akil ve objektif yaklaşımlarından dolayı saygı duyduğumuzu;
tüm çalışmalarını severek takip ettiğimizi, Türk Medya camiasının kendisi gibi nitelikli ve akil kalemlere ihtiyacı olduğunu iletmenizi rica ediyor, başarılar diliyorum.
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum