📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
İlhan'ın tarzı Ali Ece'ye benziyor. Hızlı ve sesli konuşuyor arada Bill Shankly ve Liverpool filan diyecek diye bekliyorum En sevdiğim yorumcu Ali Ece'dir bu arada.
radyo yayınını arkadaş muhabbetine havasına sokan İlhan ve Serdar ikilisi keyifle dinliyoruz.yayını sahura bağladığınız için teşekkürler
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.Benim için Trabzonspor,en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Kazım Koyuncu
Kadro kuruyoruz.. Ama öncelikle şike davasının bitmesi lazım. Yoksa biz sahaya odaklanamıyoruz.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Colman'ı herkes neden bu kadar tutuyor anlamadım. Sürekli kampa geç geldi, az daha transfer olup gidiyordu. Mustafa ile tokat skandalı var o da ayrı bişey. Problemli bir oyuncu. İki yıldır da o eski performansını göstermiyor. E bu sene ilk maçta da klasik umursamaz hatalarından birini yaptı.
Kısaca hem karakter hem performans açısından durumu iyi değil. Geçen sene de herkes nefret ediyordu kendisinden forumlarda. Bu sene sırf kamptan gelen gaz verici haberlerle herkesin fikri nasıl değişti?
Bence bu sezon Colman iyi oynayacak ki çoğu taraftarda benim gibi düşünüyor.Zaten adam transfer olduğundan beri ilk kez erken kampa geldi.
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Totti Roma'da ilk 11'de oynuyor.Tolga'nın önünde Onur gibi kaleci var.Ayrıca Roma taraftarı Totti'yi benimsemiş,biz hemen öldürüp diriltiyoruz adamları
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Futbol direktörlüğü bizi bitirecek bak görürsünüz. Biz Türkler her işi kendimiz yapmaya çalışırız. Başkan yapıyor transferleri ÜNal Hoca malesef izliyor.
... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054
Estoril'in forveti Luis Leal iddiası varmış.
ilk tercih değil ama bekletiliyormuş.
duydunuz mu ve ne düşünüyorsunuz?
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.Benim için Trabzonspor,en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Kazım Koyuncu
Yorum