📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
aga beni niye dışlıyosunuz ben burda nasılsam dışardada öyleyim sabahtan akşama kadar trabzonsporu konuşuyorum elimde değil yaz stajı yapıyorum hastaneye gidiyorum hafta içleri girer girmez memurlar bana soruyor transferler ne durumda diye
TRABZONSPOR'lu olmanın gururunu istanbul yalakaları bilmez...
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.Benim için Trabzonspor,en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Kazım Koyuncu
Murat bey nerde ya?
Hani şu kapitalism eğer toplumsal olarak algıyı sahaya yansıtırsa faiz lobisi blinçlenmesi gerekir mi diye sorum olacaktı ona.
Kulağı çınlasın, saygılar.
En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 00:37.
Türk vatandaşlığı kuralı değişti. Başvurduktan 5 yıl sonra Türk statüsünde oynayabiliyorsun. Yattara 2008'de Türk oldu ama daha bu sene Türk statüsünde oynayabildi...
Colman'ı herkes neden bu kadar tutuyor anlamadım. Geçen seneleri hatırlayın, sürekli kampa geç geldi, az daha transfer olup gidiyordu. Mustafa ile tokat skandalı var o da ayrı bişey. Problemli bir oyuncu. İki yıldır da o eski performansını göstermiyor. E bu sene ilk maçta da klasik umursamaz hatalarından birini yaptı.
Kısaca hem karakter hem performans açısından durumu iyi değil. Geçen sene de herkes nefret ediyordu kendisinden forumlarda. Bu sene sırf kamptan gelen gaz verici haberlerle herkesin fikri nasıl değişti?
En son atomantcum tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 00:39.
Yorum