Türliye'de hep böyle olur. Okkanın altına büyükbaşlar hiç girmez. Üzüldüm stad müdürüne.
BMN Radyo| Serdar ŞENEL ve İlhan ÖZMEN YAYINDAYDI !
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Bu aziz kuklası 12numaranın başlattığı #haciosmaning hashtaginin amacı Sadri Şener'e karşı uyguladıkları gibi başkanı dalga konusu yapıp itibarsızlaştırmaya çalışmaktan başka bir şey değil. Bir süre sonra Sadri başkan açıklamalarında %100 haklı olsa bile dalga geçiliyordu hatırlarsanız...
Twitterda güçlü olsak aziz üzerinden çok güzel cevap verip oyunlarını bozabilirdik...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
-
Şimdiye kadar her zaman Tolga'ya destek verdim ama Beşiktaş'a gitmesi, şike sürecindeki duruşumuza yakışmadığı için benim zoruma gitti. Gitmesi gerekiyordu demek yetmiyor benim için. Bursaspor'a gitseydi, başka takıma gitseydi.. Şu durumda Tolga'ya destek vermeli miyiz?Yaşamak Direnmektir!Yorum
-
Bu sene kendisine verilecek 1 milyon euroyu da hesaba katıyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Hazır konu açılmış gibi olmuşken sorayım. Kardeş takım belgeseli (Drogheda) ile ilgili nasıl bir eleştirimiz oldu biliyor musunuz?Yorum
-
Malouda , Bosingwa , Barrios , Kalou ve Tolga iyi güzel ama bu basketbolda neler oluyor ? Uşak maçından sonra başkanın söylediklerini unutmamak lazım. Futbol konuşmaya devam edin ama basketbol hakkında sonlara doğru biraz konuşursanız sevinirim.En son Manu61 tarafından düzenlendi; 23.07.2013, 22:50.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)Yorum
-
-
Tolga'ya fazla kızmak anlamsız olur. kalsa kulübede oturacaktı. Beşiktaş'a gitmemesi gerekiyordu tabi. Ama sonsuza kadar kalan sadece taraftar olur yönetimler futbolcular gelir geçer bu konuya çok fazla takılıyoruz biz.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Yorum
-
İyi yayınlar. Ses biraz parça pinçik geliıyor. Benden mi kaynıklanıyor yoksa yayından mı anlamadım.ÖmerYorum
-
tolganın bjk ye gitmesi benim profil resmimi değiştirmeye yetmiyecektir. çünki bu resimde sadece tolgayı sevdiğimden koymamıştım yaptığı hareketten dolayı profil resmi yapmıştım& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^Yorum
-
İyi yayınlar kıymetli dostlar, keyifle dinliyorum.
Ben bu aralar olası felaket senaryosuna kafayı takmış durumdayım.
Çok ciddi bir borç yükünün altındayken ve İstanbul'un iki sarışını gerçekten çok alternatifli kadrolar kurmuşken şampiyonluk yarışına girmek fazlaca riskli değil mi? (fenerbahçe'nin küme düşüürülme durumu hala net değil)
Yabancıları elden çıkartamıyoruz, yapılan ve yapılması planlanan transferler çok ciddi bir maddi külfetle beraber gelecekler.
MRA'ya ve gençlerine şans vereceğimiz bir yıl olsaydı daha iyi olmaz mıydı?
Camia ve taraftar bu kadar beklentiye sokulmuşken, ilk başarısızlıkta hocanın kellesi istenmez mi?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİLYorum
-
Arkadaşlar Tolga öyle sıradan bir futbolcu değildi. Bir Selçuk değildi, Engin değildi, Burak değildi. Tolga, biz olmuştu. Dozer Cemil gibiydi. Takımın kaptanı kaçarak gidiyor. Olmaz.
Yönetim Trabzon'a kaliteli yabancı gelmez diyorlardı, getiriyoruz diyor. O zaman yerli oyuncu takımda kalmıyor sorununu da çözsün bakalım. Pek yakında Onur da gidecek. Hazırlıklı olun.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum