📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Burçin abi UEFA'nın verdiği kararın tamamını okumuş ve bunları paylaşacak. Çok keyifli bir yayın olacak.
Yayın kaydı yapılacak.
Ama siz yine de kaçırmayın.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yalnız, yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim. UEFA Disiplin Kurulu'nun FB hakkındaki kararı, malum, kamuyouna açıklanmadı. Ben Brozek davasındaki kararın tamamını okudum. UEFA'nın BJK kararının tamamını okudum. UEFA'nın Mayıs ayında kabul ettiği disiplin yönetmeliğini okudum. Ve tabii diğer mevzuatı ve içtihadı 2 yıldır yeri geldikçe okuyoruz.
Tüm bu bilgiler ışığında Fenerbahçe'nin muhtemel savunmasını ve temyiz yargılamasının muhtemel sonuçlarını değerlendireceğiz. Konu hakkında çıkan haberlerin hangilerinin gerçeği yansıttığını hangilerinin manipülatif amaçlı olduğunu ortaya koyacağız.
Yalnız, yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim. UEFA Disiplin Kurulu'nun FB hakkındaki kararı, malum, kamuyouna açıklanmadı. Ben Brozek davasındaki kararın tamamını okudum. UEFA'nın BJK kararının tamamını okudum. UEFA'nın Mayıs ayında kabul ettiği disiplin yönetmeliğini okudum. Ve tabii diğer mevzuatı ve içtihadı 2 yıldır yeri geldikçe okuyoruz.
Tüm bu bilgiler ışığında Fenerbahçe'nin muhtemel savunmasını ve temyiz yargılamasının muhtemel sonuçlarını değerlendireceğiz. Konu hakkında çıkan haberlerin hangilerinin gerçeği yansıttığını hangilerinin manipülatif amaçlı olduğunu ortaya koyacağız.
İçerik yederli... )
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Arkadaşlar öncelikle merhaba, umarım bu akşam keyifli bir yayın olur; en azından Burçin ve ben böyle olması için elimizden geleni yapacağız. Yayının içeriğiyle ilgili olarak Burçin'in söylediklerine katkıda bulunmak amacıyla şunları eklemek isterim: UEFA karalarının ardından şikeci anlayışın her kulvarda yürüttüğü yeni eylem planlarını temyiz aşamasında sergilemekte oldukları bu trajikomik açıklamalar ve akıl yoksunu haberler eşliğinde ele alacağız.
UEFA Tahkim Kurulu'nun fenerbahçe'nin itirazına vereceği olası cevabı kurallar ve örnekler çerçevesinde değerlendirecek olan Burçin Aydoğdu ve sürecin getireceklerini aktarmaya çalışacak Murat Kuyumcu keyifli ve doyurucu bir yayınla bizlerle olacak.
Merak ettiklerinizi buradan kendileriyle paylaşabilirsiniz.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum