yayın gıt boykotmu acaba
BMN Radyo | Bu Akşam 22.30 | Gökhan Koç ve Ender Kuyumcu | Gündem Değerlendirmesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yorum
-
ibrahim başkan salıyor futbol gündemini
İbrahim başkan korkusuz mert dürüst şekilde açıklamaları yapıp hak hukuk üstünde durdukça emek hırsızları tutunacak dal bulamıyor..Yorum
-
2010/2011 sezon sonunda erdogan trabzom agelip siz sampiyon oldunuzda bizmi yapmadik dedi. Arkasinda ne yatiyor bu aciklamanain ?Ender Abi, çok güzel konuşuyorsun, güzel anlatıyorsun. Dediklerine de katılıyorum ama ''Bu iktidar şikeyi ortaya çıkarmadı'' söylemine katılmıyorum.
Çünkü programın başında dedin ki hükümetten habersiz hiç bir şey yapılamaz...
Bence hükümetin bu operasyondan haberi vardı. Ama bu operasyonu belki de ''Aziz Yıldırım'' denen o mahlukatı ortadan kaldırmak için yapmış olabilirler... Ama hükümet bu operasyonu yapmadı demek bence çok doğru değil...
Bence oy ve secim yüzünden sike sürecini erteledi. Polis sonra acikladi. Haberi yokdu inanamiyorum."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
Cumhur nereye kaçacaksın?
Tamam Koray, başlık var zaten. Biz günü ve saati ekleriz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
ok.. önceden duyuru yaparsiniz

Yorum