Fenerin ceza alması sizce futbolumuzdaki usulsüzlükleri bititrir mi yoksa bu tür usulsüzlüklerin ortaya çıkmasını engellemek adına federasyonun daha dikkatli davranmasına mı neden olur?
BMN Radyo | Bu Akşam 22.30 | Gökhan Koç ve Ender Kuyumcu | Gündem Değerlendirmesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Unutulmamalıdır ki; Türk futbolunu kulüpler değil, Türkiye Futbol Federasyonu yönetir.
Aklın, mantığın, sağduyunun en büyük dostumuz olduğunu bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyoruz.Yorum
-
Kupa geldiğinde İzmir de herhangi bir organizasyon yapılacak mı?Manuel Fernandes&Gustavo ColmanYorum
-
İlhan cavcav ın ne fener ne de başka bişe umrundadır onun Allah'ı para bunu bilmeyen yok, Eğer fenerin düşmesi para kaybettirecekse Fenerin yanında, yoksa diğerlerinin o paragözün dünyası basit.Yorum
-
sizce ceza gelecekmi, kupanin gelecegine inaniyormusunuz, hollandadan ekrem2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPORYorum
-
öncelikle hayırlı geceler tff ve şikeciler ibrahim akın,serdar kulbilge , ekişioğlu ve mosturoğluna ceza verdikleri an bu işorda bitti sadece erteleyebilrlerdi ve onunda sonuna geldiler 58 madeyi bu günler için değiştirdiler küme düşme olmaz - 8 alırlar benceEn son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 19.06.2013, 23:52.Yorum
-
Tesekkürler Ender abi
O zaman bizim hicbirsey yapmamiza gerek yok. Bak dahada keyiflendim simdi.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Fenerli yöneticilerin kişi başı 15’er dakika olan savunma sürelerinin uzatılması talebi reddedildi.
Fenerbahçeli yöneticilerin sadece kendilerine itham edilen suçlar hakkında savunma verebilecekleri belirtilerek,
“Başka konulara girmeniz, başka bir takım ya da kişi hakkında suçlamada bulunmanız kesinlikle yasaktır. Buna asla müsaade edilmeyecektir” denildi.
UEFA gercekten bunu beyan etti mi Ender abi ?Yorum
-
Fenerbahce'nin müzesindeki kupadan ziyade TFF'den yeni bir kupa yaptirsak olamaz mi?
Dü$ünsenize o kupa ebediyete kadar orda dursa...
Bu benim daha cok i$ime gelir valla...
Ya$asin kötülük
Yorum
-
iyi yayınlar arkadaşlar...o kupa her şeyden önce çocuklarımızın hakkıydı...8 yaşında ki oğlumun sorularına cevap vermek beni her gün öldürüyor...katlanamıyorum artık...o kupa gelsin...bi şekil de gelsin.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum