📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
1-hacının mitinge katılmasının bir anlamda kendini bağlamak olduğunu ve olası istenmeyen durumlarda mitingine gittiği partinin aksine bir tavır koyabilirmi?ayrıca camiasının gücünden bahseden hacı camiasını bölmedimi bence adamın mitingine gidince sözünden çıkamazsın
2-hacının söylemleri eyleme dönüşmezse Trabzonspor zarar görmez mi itibarı zedelenmez mi
3- hacının mitinge gitmesi bir anlamda 2 yıldır emek veren taraftarların ve bazı gönüllülerin emeğini siyasete mal edip emek hırsızlığı değilmi?
En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 19.06.2013, 23:08.
O hakem Mutlu Çelik değildi. Adını şimdi hatırlayamıyorum ama, o değildi. Belki Sadık İlhan olabilir.
.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
1-hacının mitinge katılmasının bir anlamda kendini bağlamak olduğunu ve olası istenmeyen durumlarda mitingine gittiği partinin aksine bir tavır koyabilirmi?ayrıca camiasının gücünden bahseden hacı camiasını bölmedimi bence adamın mitingine gidince sözünden çıkamazsın
2-hacının söylemleri eyleme dönüşmezse Trabzonspor zarar görmez mi itibarı zedelenmez mi
3- hacının mitinge gitmesi bir anlamda 2 yıldır emek veren taraftarların ve bazı gönüllülerin emeğini siyasete mal edip emek hırsızlığı değilmi?
TFF'nin yeni aciklamasini okudunuz mu bilmiyorum ama bunlar herzaman ki gibi salaga yatmaya ve her$eyden bihaber olmaya ali$mi$ durumdalar...
Ve de inatla pisligin üstünden kalkmamakta israr ediyorlar...
Hopa'li abimizin dedigi gibi...SIFON CEKILSIN!
Metinden bazi kisimlar...
Elbette bu dönem içerisinde futbola yakışmayan, başta federasyonumuz olmak üzere, futbol kamuoyunu rahatsız eden münferit saha olayları yaşanmış, yangına körükle gitmeyi alışkanlık haline getiren bazı odakların tahrik edici söylemleriyle tesis etmeye çalıştığımız huzur ortamına zaman zaman darbe vurulmak da istenmiştir.
Salı günü gerçekleştirdiğimiz Olağan Genel Kurul sırası ve sonrasında, bazı kulüp başkanlarımızın yapmış oldukları maksadını aşan açıklamalar, futbolumuzu yeniden bir kaos ortamının eşiğine taşımaktadır.
Bu, taraftarlar arasında bölünmelere ve olası çatışmalara yol açabilecek düzeysizliği içeren son derece tehlikeli bir gelişmedir. Öncelikle şunu belirtmekte yarar görüyoruz:
Simdi sizi dinlerken ve Atilla Dilaver'i twitter hesabindan takip ederken edindigim izlenim, gelecek UEFA kararlari sonrasi RTE'in rolunu cok onemsiyorsunuz. Bu konuda size katilmadigimi belirtmek isterim. Sadece spor, futbolla ilgili degil, diger alanlarda da dunyanin kendisine bakisinin degismesi sonucu RTE'in futbol uzerindeki golgesinin hic kalmayacagini dusunuyorum.
Yorum