Emrah bizde olsa yine herkesten iyi oynardı bu sene. Ben zamanında da emraha hayrandım. Milli takımı kesinlikle hakediyodu ama malum sebeplerden alınmadı.
BMN Radyo | Bu akşam 21:30 | İlhan Özmen ve Murat Kuyumcu | Gündem ve UEFA Süzgeci
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Jaja da topu kaybettiği zaman baskı yapmaz yalnız.Jajayı da istemiyosunuz yani?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
Serbest kalma maddesi var Şenerin 5 milyon Tl.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
Son örnekle alakalı,örneğin gsli hakan ünsal da kendi başına çok ön planda olamayan,yetenekleri sınırlı vasat bir futbolcuydu.Ancak gs çarkında önemli bir dişliydi.Önemli olan da budur..Bir bütünün etkili bir parçası olabilmek.Ve de bu bütünün iyi bir şekilde yönetilmesidir..Başarının en önemli unsuru bu ortamı oluşturabilmektir.
İyi yayınlar,selamlar..Yorum
-
hiç gitmedeki eşime bile jaja demeye başladım hani o kadar içime işlemiş seni boşarım dedi kendine dikkat et dedi
Erhan hayırmı git kendini camdan at
Yorum
-
İlhan bu arada sana da ayrıca tesekkur edelim. Programda konusmacı olman bir tarafa, bi de bizim sorularımızı okumaktan bayağı yoruldun, hakkını helal et
yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
Jaja ile Sercan Kaya gelsin her ay forma almazsam....#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin ConstantYorum
-
Burak'ın satışından %25 bize kalıyo ya, sırf onun için satmazlar. Satsalar bile bi katakulli yaparlar bize para kalmasın diye.yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
-
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum