birinizin sesi çok kısık geliyor soruyu net duyuyoruz cevabı anlaşılmayacak kadar kısk
BMN Radyo | Gurbetçi Taraftarlarımız Söz Sizde! Saat 21.00'de Yayındayız !
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
'Bize her yer Trabzon' sloganının gerçekleşmesinde önemli bir parça olan gurbetçilerimiz Trabzon'u Trabzonspor'u her yere taşıyorlar.her yerde gururla temsil ediyorlar.
selam olsun Avrupa'daki gurbetçi taraftarlarımıza.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.Benim için Trabzonspor,en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Kazım KoyuncuYorum
-
Ama Ilhan ulusal basinin hikayeleri bizim Temel fikralarindan daha komik
Benim cok ho$uma gidiyor
Yorum
-
belhanda belhanda dediniz izlememiştim şimdi açıp baktım ne var bunda kaleci at şuraya diyor belhanda da erkek tamam deyip ortaya dipliyor topu... kaleci belhandayı kandırmış
))) aziz bunu kullandıysa savunmasında yuhh diyorum; disiplin kurulunda olsam kalkar azizi tokatlardım...
Yorum
-
Fenerbahçe yoktur FeneVbahçe ya da şikebahçe .Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.Benim için Trabzonspor,en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Kazım KoyuncuYorum
-
-
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSxYorum
-
Yorum
-
-
Yorum
-
-