İyi yayınlar.
BMN Radyo | Alihan Ertürk ve Murat Kuyumcu ile Sıcak Gündem | www.bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Ntvspor ne Resmi sitemizden yaptığımız açıklamayı ne de Başkanımızın açıklamalarını yayınladı FB tv oldukları burdan belli. Biz resmi siteden fenere kapak açıklama yapıyoruz, o Trabzonda sıkıntı var haberi yapıyor niyet belliYorum
-
-
abicim şikeciler cezalarını alacaktır, uefa ceza verecek orası kesin fakat kupayı yine başbakandan mı isteyeceğiz? yoksa uefa tff ye kupayı bize vermelerinimi söyleyecek?Yorum
-
İyi yayınlar güzel insanlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
yolladık 3 tane daha mail
) iyi yayınlar
Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)Yorum
-
İyi yayınlar herkese,
UEFA'nın bugün yaptığı açıklamanın ilk kısmında ".....at a meeting in Nyon yesterday with representatives of the Turkish Football Federation (TFF) (which had been requested by the TFF)...." ifadesi var..
Parantez içinde görüşme talebinin TFF'den geldiği net bir şekilde belirtilmiş...Bu kadar aleni bir şekilde yazılması bile Uefa'nın bizim federasyondan ne kadar sıkıldığının bir ifadesi değil mi?gecem gündüzüm TRABZONSPOR...Yorum
-
-
Kulübümüz, bu görüşülecek davada müdahil olduğu iddiasıyla yerinde takip etmek istediğini açıklamıştı. Bu durum ne oldu? Ayrıca bizim mevzuyu orada takip etmemiz demek ne ifade ediyor biraz açıklayabilir misiniz?
Cumhuryattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
Murat Kuyumcu şikecilerin şike lobisi hakkında ne düşünüyor?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.Benim için Trabzonspor,en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Kazım KoyuncuYorum
-
-
Evet bunu salı günkü programda da açıklamıştınız ama kulübümüz avukatlarını nyon'a göndereceğini açıkladığı için sordum. O halde bu şimdilik çok önem arz eden bir durum değil.yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum