Hayırlı yayınlar, iyiki varsınız.
BMN RADYO | Gökhan Koç, Ender Kuyumcu, Atilla Dilaver ve Erdem Egemen Yayındaydı..
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
-
FB, Ali Koç ve Yapı Kredi vasıtası ile 30 milyon Euroya 1 yıl süre daha satın alabilir mi?
TFF konusunda ne olacak sorusuna örnek teşkil edecek bir karar var mı? Örnek: Olimpiyakos Valu takımı UEFA'nın isteği ile 4 küme düşürülmüştü.
2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
T R A B Z O N S P O RYorum
-
Cas a tekrar başvurabilirmi ki fb? Vazgeçtiği cas davası boşunamıydı ?Trabzonlu olmak bir şereftir !Yorum
-
$ikebahce UEFA'nin verecegi cezalardan sonra CAS'a gidebilir mi?
Yani UEFA "Bunlar CAS'a gittiler...o bitsin o zaman yürürlüge girsin!" diyebilir mi ?Yorum
-
Sorum ;
fenerbahçe ; Telefon dinlemeleri delil değildir diyor fakat
Yargıtay ; Telefon dinlemeleri ceza için yeterli delildir dedi.
Ceza için dinleme yeterli!
Yargıtay'dan Ergenekon gibi davalara emsal olabilecek karar
Yargıtay, telefon dinlemelerinin mahkûmiyet için yeterli delil olduğuna hükmetti. Kararla ilgili olayda İstanbul Narkotik Polisi Avcılar’da uyuşturucu operasyonu düzenledi. Gözaltına alınanlara, ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan dava açıldı. Sanıklara 5 ila 7’şer yıl hapis cezaları verildi. Yargıtay, 10. Ceza Dairesi cezaları onadı. Ancak, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı sanıklardan ikisi hakkında telefon dinleme dışında uyuşturucu ticareti yaptıklarına dair başka bir delil bulunmadığı gerekçesiyle kararın bozulmasını istedi. Yargıtay Ceza Genel Kurulu, Başsavcılığın itirazını reddederek, telefon dinlemelerinin mahkumiyet için yeterli delil olduğuna hükmetti. Karar, Ergenekon gibi davalarda emsal olabilir.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSxYorum
-
Ses cok gidip geliyor...anlamadim $imdi cevabi...gidebilir mi gidemez mi ?
UEFA bekler mi beklemez mi ?Yorum
-
-
-
-
Yorum
-
103. madde eger uygulamaya konup cezalar ertelenirse TFF tarafindan
UEFA'nin bunu kabul etmeme ihtimali varmidir
Yani erteleme uygulanamaz gibi birsey diyebilirmi
Yeni yönetmelikte iç islere karisabiliyor malumson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum