📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Konuyla çok alakalı değil ama birşeyi belirtmeden gecemeyeceğim.
Bmn radyo sayesinde insanların yazdıklarının anlatmak istedikleriyle birebir denk gelmediğini farkettim. Buraya yazdığım soru veya yorumları program yapan arkadaşlar okuduğu zaman anlatmak istediğim anlamı ben bile cıkaramıyorum bazı zamanlar. Hani kendi vurgularından dolayı eksik bıraktığın kelimeler anlam eksikliğine sebep olduğunu farkettm.
Bunuda şu yüzden yazıyorum bazen forumda cıkan tartışmaların tamda bu sebepten cıktığı ve yazıya dökülen duygu ve düşüncelerde kelime seciminin çok etkili olduğu fikri oluştu bende. Belki arkadaşlara bir faydası olur diye yazayım dedim
bilmem anlatmak istediğimi anlatabildim mi)))
Çok doğru tespit abi. Vurgu ve tonlamadan kaynaklanıyor bu durum.
Konuşurken tonlama yapıp istediğiniz anlamı veriyorsunuz ama yazarken bu olmuyor genelde. neyse konu dağılmasın.
En kücük hatasi dahi elestirildigi icin Kulüpten ayrilmak istiyor diye haberler cikti ve cikiyor. Bu haberler ne kadar dogru, cünkü elestiri herzaman herkese olacaktir, yani bu gayet normal, cünkü Taraftar hersey dört dörtlük olsun ister, ama bizim onu elestirmemiz onu sevmedigimiz ona sahip cikmadigimiz anlamina gelmez. Onun kalbimizdeki yeri bambaska.
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
1. Bu takimdan gidecekse yurt icini dü$ünüyor mu? Söylentiler cok cünki...
2. Onur gibi bir kaleci arkada$i oldugu icin gercekten cok $ansli...abi karde$ gibiler...Onur'un yurt ici ba$ka takimina gidecegi dogru mu? Burak ve Selcuk'ta yanildigimiz gibi onda da yanilir miyiz? Takim icinden birisine sormak daha saglikli geldi bana...
3. Bizi satan(!) Selcuk ve Burak'la GS tribünlerine neden takimi götürdün? Icinden gecenleri biliyorum ama yinede tüm TS camiasinin bilmesi icin bu konuya aciklik getirebilir mi ilk agizdan...
Sportmenliğe aykırı demeçlerinden dolayı 1 maç ceza almış.
Fenerasyon ne kadar diktatör olursanız olun zalim olursanız olun susturamıyacaksınız bizi satılmış şerefsizler !!!
Tolgaya evvela kendisini çok sevdiğimi,kulübün sembol değerlerinden bir olma yolunda ilerlediğini vebordo-mavi'nin ona çok yakıştığını söylemek istiyorum.
Sadri Şener yıldız futbolcu / yabancı futbolcu tutmakta zorlanıyoruz çünkü şehir cezbedici değil dedi defalarca kez. Bu söze katılıyormu? Dışarıdan gelen ''profesyonel'' bir kimseyi burada kalmaya ikna etmek için ne türlü argümanlar kullanılmalı?(para hariç)
En son Courage tarafından düzenlendi; 30.05.2013, 21:01.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
soru: Burak ve Selçuk'a yaptıklarımızı aşırı buluyor olabilir ama takımı gs tribünlerine götürmesi yanlış değil miydi? Yanlışı yanlışla kapatmak doğru mudur?
Yorum