📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Muharrem Usta Ankara' da (maçtan bir gün önce ) bir otelde verdiği yemeğe katılan yakın arkadaşım aynen şöyle bir soru sormuş..
Dikildim Karşısına diyor
Başkanım Şike Süreci İçin Ne Düşünüyorsunuz Diye Soru Sormuş
Elimi öyle samimiyetle sıktı ki şaşırdım diyor ve devam ediyor ama sorumu sorduğum zaman elimi bir anda bıraktı ve şaşırdı hiç beklemiyordu herhalde dedi ( Yanında Korumaları Dayak Yiyeceğim Diye Çekindim Diyor ) ve gülüyor..
Verdiği Cevap Aynen Şöyle olmuş !
Namus Ve Şerefimiz Bizim O Kupa Alacağız Demiş ama Türkiye' de değil UEFA ve FİFA üzerine gideceğiz diye açıklamamış. Namusun Şerefim Üzerine Yemin Ederim demiş en sonda
sizi seve seve dinliyorum. Önlem almak hicde kolay degil özelliklede su anki sike meselesinde ceza verilmeyecekse cok daha fazla güclenirler. Arkasinda Basbakan olan kulüp herzaman kazanir. Kazaniyorda. Bu yüzden dikkat edin ne zaman sampiyonluga oynasak isin icinede ( ilgincdir hep rizeli ) basbakanlar giriyor ve sonuncuda artik iyice kendi hayal dünyasini bize yutturmaya calisiyor.
Hirsizlar cok güclü evet ama Basbakan ayni dönem kalkip biz "güclünün hakli degilde haklinin güclü oldugu sistemi getiriyoruz" diyebilmesi ne kadar paradoks bir aciklama. O zaman uygulasana Basbakan haydi bekliyoruz ?
Iyi aksamlar,
Metin
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum