İyi yayınlar Berat konuğuna da selam ve saygılar.
BMN Radyo | 1461 Trabzon Eski Başkanı Hüseyin Örs Konuğumuz Oldu !
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Hakkımızdaki düşünceleriniz bizleri onore etti hocam, size çok teşekkür ediyoruz.
Hoşgeldiniz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
"Futbol yönetimi" isimli eğitim hakkında ne düşünüyor Hüseyin Bey ?
Futbolu yönetmek için futbola özel bir eğitim türü var mıdır ? Bu eğitimi alan biri öğrendiklerini Türkiyede uygulayabilir mi ?En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 17.05.2013, 22:00.StopMatchFixing.ComYorum
-
Öncelikle yayına katıldığı için teşekkür ediyoruz hocamıza.
Sorum ise şu;
1461 Trabzon'un ligi 3. sırada bitirmesine rağmen PlayOff'da mücadele ettirilmemesini nasıl değerlendiriyor? Kulübün Trabzonspor'la ilişkisi kesilmeli miydi, yoksa ''altyapı'' görevi görmeye devam etmesi doğru tercih mi?Yorum
-
-
-
Hayirli yayinlar Berat...dinlemedeyiz (:
Saygilar sevgiler...Yorum
-
Trabzonspor trübünlerini KTU öğrencileri doldursun, her maç panayır yerine döndürsün istiyoruz.
KTU içerisindeki Trabzonspor ile alakalı öğrenci oluşumları ile diyalog içerisinde mi hocamız ?StopMatchFixing.ComYorum
-
1461 Trabzon ile Mustafa Reşit Akçay kan uyuşması da harikaydı. Yani bu tip kan uyuşmaları her zaman yakalanamıyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
TİTİA'dan hocam olan Hüseyin hocama saygılar sevgiler. Hocam, 1461'in şampiyon olsa, play-off'a kalsa bile süper lige çıkamayacak olması futbolcuların performanslarını olumsuz etkiler mi? Futbolcular takım oyunu yerine bireysel futbollarını ön plana çıkarma gayreti içerisinde olabilirler mi?hepsi bu kadardır; adı yaşamak...Yorum
-
-
Çok teşekkür ediyoruz.
Çok keyif aldık.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum