Yaltaklık yapıyorlar Serdar ın dediğine katılıyorum ya yönetim ya futbolcular tepki koymalı 15 dk geç çıksınlar
BMN Radyo | İlhan Özmen ve Serdar Şenel | "Haftanın Ardından"
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Kupa macını kuddusi müftüoğluna verirler. Jübile jesti. . .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
-
-
Eminekenin gerekçeli kararı sonucu mosturoğlunun eminekeye şike teklif ettiğ vurusu hakkında ne düşünüyorsunuz. Uefa daki gelişmeler hakkında bilgi verirmisiniz. Bende bu arada uefaya mail atayaım
))
BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Kongre yaklasıyor İbrahim Hacıosmanoglu son dönemlerde popülerliği arttı gibi serdar beye göre baskan o mu olur acaba ?>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
Akhisar Belediyesporlu eski Trabzonsporlu Çağdaş Atan : İşte bu yüzden TRABZONSPOR.Tarihine bir temiz sayfa daha ekledin TRABZONSPOR.Teşekkürler.
>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
Sadri Şener final maçına gelir mi gelirse Aziz Yıldırım ile nasıl bir tablo çizer?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-Konu dışı ama- Çağdaş demişken, aynı takımdan Gekas'a da bir parantez açarsanız nasıl olur. Gol Tanrısı.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
allak bullak oldum

Yorum