Asıl size teşekkür ederim sizin sayenizde bu işler yapılıyor.
BMN Radyo | Maçın Ardından - Yayıncılar: Fatih Küçük & Berat Bulut
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
2011de şike vs olmadan birkaç puan farkla şampiyon olsaydık futbolcuların heykelleri dikilecekti, olmadı. Şu şike meselesi bizim adımıza başarılı sonuçlanırsa -ki sonuçlanacak- bu insanların heykeli dikilmeli. Allah razı olsun sizden.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
Ofsayt kararı yanlışHer şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
2010/2011 kupasi finalde verme fikri zaten tff nin bizi 100 yilda bekletse kupa mupa vermeyeceginden ve zaman gecdikce hepimizin dahada kötülesdiginden.
Düsüncenize ancak katiliyorum, adalet icin bir kutalama cok güzel ama ne zaman kutlayabilecegiz bunu bakalim.
Ayrica önemli bir (farklida olsa) konuya degincem, aklima geldi simdi yine, yurtuslarindan türkiyeye (bmn yardim kampanyalari icin) para göndermek ile, baya ücret ödeniyor bankalara miktar ufakda olsa baya bir rakam tutuyor bu ücret ve gönderilen parayi baya azaltiyor. Bu ücreti tek bir havale ile minimum seviyede tutulabilir. Bunun icinde örnek almanyada paralar bir kontoya gönderilir oradan türkiyedeki kontoya düsük ücret ile akdarilabilir.
Iyi aksamlar
MetinEn son sanatik tarafından düzenlendi; 08.05.2013, 23:44."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
Ağzınıza sağlık dostlar.
Kapanış şarkısı süper seçilmiş.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Teşekkürler. İyi geceler
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum