📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Antepli Muhammet , beşiktaşlı oğuzhan da unutmayalım kapıdan dönenler için.. Ah yönetim ah.....
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Maçı izleyemedim Berat'a bir sorum olacak. Önümüzdeki sene Tolunay Kafkas ile devam edilmesi doğru mu? Yoksa başka bir hoca adayı var mı? Konuşuldu mu bilmiyorum geç açtım radyoyu. Bir de Batalla'nın istatistiklerine bakınca bizim aynı pozisyonda oynayan Adrian-Alanzinho için ne düşünüyor. Maliyet-verim hesabı yapabilir mi
En son Muhalif tarafından düzenlendi; 27.04.2013, 23:30.
* para verilmesinden rahatsız olurum çünkü 3 ay öncesine kadar bedavaydı kasımpaşa da elma şekerine vermeyecek sonuçta....
*10/11 sezonu kupamız çalındı ve bu adamda kupamızı çalan takımın parçasıydı bu beni yaralar
*lemi benim gözümde beş para etmez bir eski ts lidir hami de öyle
*özerin bunlara rağmen alınacak bir yeteneğe sahip olmadığı ortada ts fb maçımız da aykut kocamanla kucaklaştığında ne diyeceksiniz merak ediyorum...
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Eyvallah, hoca konusunda aynı fikirdeyiz yalnız editlemiştim Bir de Batalla'nın istatistiklerine bakınca bizim aynı pozisyonda oynayan Adrian-Alanzinho için ne düşünüyorsun. Maliyet-verim hesabı yapabilir misin diye eklemiştim Berat'cım
Öncelikle iyi yayinlar, bende simdi actim radyoyu, önceden konusuldumu bilmiyorum ama size göre 1461 den hangi oyuncular Trabzonspora alinmali ve size göre iclerinde ilk 11 in degismez oyuncusu olacak olanlar hangisi yada hangileri?
Yorum