Serdar başka odadan konuşuyor gibi.
İlhan Özmen ve Serdar Şenel ile ''SON DURUM'' | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Alihan hiç bu açıdan düşünmemiştim . Düşme İBB
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
-
Arkada$lar sorun nedir ki ?
Nazar degdi herhalde (:Yorum
-
halletmeye çalışılıyor teknik bir problemForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
-
Ordu'dan Atilla Turan önümüzdeki sene kadromuzda olmalı, sol bekte yerlimiz yok şuan sanırım.. Şans bulacaktır.Yorum
-
Tek kurtulu$umuz Borussia Dortmund'un gittigi yoldur arkada$...
Adamlar kalici ba$arilar icin bir sistem kurdular...
Takimi en dipten alip üst üste 2 kere $ampiyonluga ve $ampiyonlar Ligi'nde yari finale yürüttüler...
En önemli unsur istikrar olmasi lagzim bizim icin...bunun icin de yönetimin belirli bir plani olmasi lagzim...
Alt yapi, A kadro, yönetim kadrosu, stad, taraftar, ürünler, tesisler vb...Yorum
-
İlhan Özmen'in sesi çok jenerikmiş
Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.Yorum
-
Bunun icin bize bir jurgen klopp lazim buda mustafa resit akcaydan baskasi degilTek kurtulu$umuz Borussia Dortmund'un gittigi yoldur arkada$...
Adamlar kalici ba$arilar icin bir sistem kurdular...
Takimi en dipten alip üst üste 2 kere $ampiyonluga ve $ampiyonlar Ligi'nde yari finale yürüttüler...
En önemli unsur istikrar olmasi lagzim bizim icin...bunun icin de yönetimin belirli bir plani olmasi lagzim...
Alt yapi, A kadro, yönetim kadrosu, stad, taraftar, ürünler, tesisler vb...
''güçlülelerin iktidarına karşı Trabzonspor '' Kazım KoyuncuYorum
-
Tepkisizlik dediniz futbolculara kültürümüzü , tepkiyi bizim anlatmamız gerek değil mi bu durumda ?Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum