📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Bu arada Turkısh Aırlınes Eurole League maçında Barcelona deplasmanda Panathınaıkos'u yendi.
Panatınıakos: 60
Barcelona : 70
Konuyla alaksı yok ama yanılmıyorsam 3 sene evvel Celil Hekimoğlu BMN taraftar ödül töreninde Trabzonspor 1. lig Beko basketbol ligine yükseldiğinde bu takımların Trabzon'a geleceğini söylediğinde ne de heyecanlanmıştım...
Sahi ne olacak Basketbol takımı? Seneye çıkamazsak onuda kapatırmıyız?
Yanlız Panatıanıkos taraftarı müthiş... Salonda iğne atsanız yere düşmez, adamlar basketbol takımlarına nasılda sahip çıkıyor. Hemde iflas etmiş bir ekonominin bireyleri olarak!
En son Badaloglu tarafından düzenlendi; 18.04.2013, 23:28.
Trabzonspor başkan ve yöneticilerinin hem kendileri hem de birinci derece akrabalarının yönetime seçildiklerinde ve yönetimden ayrılırken mal beyanında bulunmaları gerektiğini düşünüyorum.
Bu kişilerin görev sonrası belediye başkanlığı, vekillik gibi siyasete atılmama taahhütünde bulunmaları gerektiğini düşünüyorum.
Kişi bası egıtım sevıyesı 6.5 yıl olduğu bir sehirde ne kitle halinde eylem olur. Ne de bir boykot... bu şehir hürriyet gazetesini alır. garantide mevduatı olur. wolkswogenede biner.
Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..
Çokça söyledim, ne yazık ki genç yaşımda ülkeme dair inancımı kaybetmek üzereyim.
Bu ülkeden onur, namus, adalet kazınmış ve çıkarılmıştır.
Ama ne kadar uğraşırsa uğraşsalar bu ülkenin hamurunda "gönül" var.
Trabzonspor'un tek kurtuluş yolu Dozer Cemil'in Şenol Güneş'in Kazım Koyuncu'nun ruhunu asla kaybatmemesinden geçiyor..
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Gecen yaz 3 hafta Trabzon'daydim. Hemen hemen her yerde NTVSpor acik maalesef. Birkacina anlattim, abi söyle böyle, evet dogrudur felan dediler, ama yarin git o mekana yine ayni hamam ayni tas.
Bence bu gibi konularda Kulüp ön ayak olabilir. Veya Taraftarlar olarak aramizda biriktirip halki bilgilendirme amacli brosürler dagitabiliriz. Hatta bunu şike konusu icinde yapmak lazim gercekten, özelliklede secimlerden önce.
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Kişi bası egıtım sevıyesı 6.5 yıl olduğu bir sehirde ne kitle halinde eylem olur. Ne de bir boykot... bu şehir hürriyet gazetesini alır. garantide mevduatı olur. wolkswogenede biner.
Egitim cok belirleyici evet. Aynen katiliyorum. Bizim kadar olan biteni takip edenlerin sayisi az. Bu birazda haber varken dizi izlemeye benziyor.
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Metin Mso @metinmso 24 dk
GiveMeFootball sitesinde Dünyanın Gelecek vaadeden en iyi 5 kalecisinden biri olarak Onur Kıvrak gösterilmiş. @gokhankocl
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum