Bordomavi.net'in yeni yönetimde temsilcileri olmalı yani bizim sesimizi duyuracak birileri (transfer vs.) olmalı paylaşırsanız sevinirim.
BMN Radyo | Ender Kuyumcu ve Gökhan Koç ile ''Şikede Son Durum'' | Bu Akşam 22.00
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
BORDOMAVİ.NET benim ağzımla konuşan taraftar topluluğu .Yayın çok iyi gidiyor tebrikler dinlemedeyizNe zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !Yorum
-
Ender bey su son dediginiz sadece Turk milletine ozgu degil ne yazik ki. Hep beraber gorduk ki, tum Avrupa, hatta tum dunya ayni bu konuda. Kendilerine dokunmadigi muddetce kimsenin umrunda degil (birkac isimsiz kahraman disinda) haksizliklar ve bunlardan dolayi magdur olanlar.Yorum
-
''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."Yorum
-
-
Sabrınız ve inancınız için teşekkür ediyorum ikinize. Sorum yok
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
''Trabzon şehri Trabzonspor yüzünden geri kaldı....''
Forumda,şehirde atkı takamayan mazlum (!) gs taraftarının mevzunda böyle yazanları hatırladınız umarım.
Kafa aynı kafa işte,milletvekili /baldırıçıplak vatandaş farketmiyorHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Her "Trabzonsporluyum" diyene neden destek vermeye gerek olmadığının en güzel örneği bu konuştuklarınız değil mi? @gokhankocl @kuyumcuenderBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
-
61'i kutsamışız..
Bizim medyamız,paralı tasmalı tetikçilerimiz yok ki. Bizde sahip çıkmasak,böyle zihniyettekiler 3 günde kulübün kapısına kilit vurur! (Bir şehir plakasına neden bu kadar abanmak zorunda bırakılıyoruz anlayamaz bu kafa!)
Öyle ya,bu zihniyet için ha gs, ha bjk, ha fb, ha ts ...ne fark eder,futbol izliyorsunuz işte!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Kutsanan tek sey var
O da Tayyip Erdogan
Oktay Saral masal anlatmasinson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
Yorum
-
oktay saral trabzonlu olsa trabzona hizmet etmek için trabzondan aday olurdu. kimse istanbula hizmet için istanbula gitmez para için istanbula gider. işçide olsa memurda olsa milletvekilide olsa bu böyledir. .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

))
Yorum