Böyle trajikomik bir olay bundan sonra Trabzonspor Yönetimi'nden hukuksal olarak olumlu ne bekleyebiliriz ?
BMN Radyo | Atilla Dilaver ile Şike Süreci | 4 Nisan 2013 | Yayın Kaydı Eklendi !..
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİYorum
-
Taraftar olarak PFDK için savcılığa yapılan suç duyuruları savcılık tarafından ''kovuşturmaya yer olmadığına dair'' bir gerekçeyle iptal edildi. Bundan sonra bu konuda neler yapılmalıdır?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Yargıtay neyi bekliyor Atilla abi...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
Ender Kuyumcu @kuyumcuender 39 sn
@metinmso TFF kararını değiştirmeyeceğini açıkladı, bu durumda yargıtay kararı onasa bile yurt içinde hak aramanın mantığı var mı?'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
Nasıl bir ülke bu arkadaş, Allah belalarını versin.
Bu ülkeden ahlak, namus, adalet kazınmış ve çıkarılmıştır.
**
Sayın Atilla Dilaver, ağzınıza sağlık.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Yargıtay kaç iş günü içerisinde karar vermelidir bunun bi süresi yokmu aylar geçti yargıtayı bekliyoruz ne yapabiliriz .Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !Yorum
-
velevki şikeciler tur atladı o sırada da peşpeşe yargıtay ve uefa disiplin kurulu kararlarını açıkladı anında men mi mi gelir yoksa önümüzdeki sezondan itibaren mi geçerli olur.Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !Yorum
-
benim merak ettim,yargıtayın karara bağlaması için hala daha neyi bekliyor?
Bunun süresi vs yokmudur?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Teşekkür ederizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Geçmiş olsun Atilla Dilaver ve paylaşım için teşekkürler.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum