Atilla Dilaver : İçinde hukukçu olmayan bir yönetim olur mu? hadi hazırlıksız yakalandın kurul niye oluşturmadın? dışardan gazel okumuyorum bu görüşlerimi de yönetimle paylaştım. Birisi sanki tövbe haşa Allahın yeryüzüdneki gölgesi herşeyi biliyor.
BMN Radyo | Atilla Dilaver ile Şike Süreci | 4 Nisan 2013 | Yayın Kaydı Eklendi !..
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Trabzonspor'da yönetim kağıt üzerinde var. Yöneticiler yok Trabzonspor'da. Yok.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Bu noktaya yönetimin desteği değil resmen kösteği ile geldik...Bundan sonra da ben bu yönetimden bir fayda beklemiyorum zaten...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
Hakem konusundaki yorumunu ben de merak ediyorum Atilla hocanın.
Daha önce twitterda birkaç sefer yorumladı diye hatırlıyorum, tekrar duymak isteriz.
Bu arada Atilla hocanın twitter'daki ilk birkaç takipçisinden biri olmanın haklı gururundayım
Yorum
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Atilla bey neden BMN sitesinde düsüncelerini paylasmiyor?
Twitter mecrasini kullanmayanlar kendisinin bilgilerinden yoksun kaliyor.
En azindan periyodik bir sekilde kücük makaleler burada yayinlanabilirdi.
Burada hepimiz Trabzonspor'lu oldugumuza göre dogru bir kitleye hitap ediyor olurdu.En son cerasus tarafından düzenlendi; 04.04.2013, 22:24.Yorum
-
Yanlış hatırlamıyorsam Atilla Ağabey şike sürecini kitap haline getireceğini söylemişti.Ne aşamada acaba onu merak ediyorum?Yorum
-
Lazio'nun penaltısını hiç etmiş hakem...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum