atilla abinin telefonunda bir sorun varmış biraz daha bekleyeceğiz http://www.bmnradyo.com/
BMN Radyo | Atilla Dilaver ile Şike Süreci | 4 Nisan 2013 | Yayın Kaydı Eklendi !..
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
ses nasıl?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
salih sarica @sarica612 dk
@bordomavinet @AtillaDilaver ülkenin şu siyasi gündeminde ,takımımızın ligdeki durumu da ortada neleri konuşuyoruz,dayanamadım kapattım..
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Arkadaş neyi konuşmamızı ister? Takımımız kümede nasıl kalır, bunumu konuşalım istiyor?salih sarica @sarica612 dk
@bordomavinet @AtillaDilaver ülkenin şu siyasi gündeminde ,takımımızın ligdeki durumu da ortada neleri konuşuyoruz,dayanamadım kapattım..
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Gül Akdogan @GlAkdogan2 dk
@bordomavinet Kapattım demiyor dosya çok kabarık çok evrak var incelemek tercüme etmek zaman alıyor diyor yani bizim tff gibi uyutuyorTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Insallah birileri yazar
Yorum