BMN Radyo | Sedat Uzunoğlu ile Maç Öncesi Yayını
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Colman en son ne zaman kurtardı Trabzonspor'u?
Bırakın artık şu Colman sevdasını, adam ücretini arttırdığından beri top OY-NA-MI-YOR!!!Yorum
-
Burak o maç yoktu..'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
abi sanki trabzonda istanbul takımlarını tutan yok ama bu trabzonlu kardeşlerimin giresunuma küfür etmeleri hic hoş değil.
bizim aile trabzonsporlu hatta istanbulda her fırsattamaclara gitmeye calışıyoruz ama eğerki küfür etcekseniz küfürü istanbul takımını tutupta aramızı acanlara edin edecekseniz tüm genel olarak giresuna değil !!!!!Yorum
-
Messi 19 maçtır hiç ara vermeden gol atıyor.

Sedat abinin konu hakkındaki görüşlerini merak ediyoruz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
şu an kalecilerimiz dışında türk olarak tek milli oyunucumuz soner değil mi? kötüde oynasa bence her maç garanti oynamalı, soner tipinde her maç istatistiklerde en fazla koşan futbolcu olan, ayağı iyi,teknik, oyun görüşü olan bir futbolcu hemde bu yaşta, üstünde ısrar edilirse 3 tane selçuk yapar, dünya futbolunda bile oyunun iki yönünü oynayan orta saha oyuncusu bulunmuyor, sizce de böyle değil mi soner ilk onbirin değişmez ismi olmamalı mı?trabzonspor farklidirYorum
-
Bu sorum genel olacak maçları konuştuktan sonra vakit kalırsa yada soru gelmezse cevap bekliyorum sizlerden.
Sene başından itibaren gösterdiğimiz performansımız malum.Başkanından malzemecisine kadar rezil vaziyetteyiz.Açıkçası ben bununlada gurur duyarım diyebilecek kadar rahat biriyim fakat sormak istediğim bir nokta var.
Soru : geçen sezonun mayıs ayından itibaren başlayarak bir komplo teorisi yapıp şu anki durumumuza nasıl ulaşabilirsiniz.Lütfen fikirlerinizi sansürlemeyin. Başkanından malzemecisine, transferinden futbolcuların triplerine ve takımın içindeki sıkıntıları zaman-mekan önemine dikkat çekerek ele alabilir misniz ?9 # Osvaldo'Yorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum