fonttaki müziği kısın biraz
BMN Radyo | Sedat Uzunoğlu ile Maç Öncesi Yayını
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Abilerim ben giresunlu ahmet istanbuldan yazıyorum bugünkü basketbol macında canım giresunum ile ölmeye bile razı olduğum trabzonsporum karşılaştı evet giresun coğu kişi istanbul takımlarını tutar haat trabzondada azda olsa vardır bu.
Yani abilerim bizim iki ilimizi düşman eden o istanbul takımlarını tutan hainler amaclarına ulaşıyorlar ve bugünkü mactada ulaştılar söylemek istediklerim kimse yeşilgiresun bld. Takımına küfür etmesin küfürü hakden kişiler istanbul takını tutupta gelip hainlik yapanlardır.Yorum
-
Sesler net geliyor. Arka fondaki sesi azıcık kısın.
*
Ee evet, ee şey.. diyor Sedat abi. Sonra da Ömer Üründül'ü eleştiriyor.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Gökhan ne bağırıyorsun arkadaş ya.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Gökhan abi senin sesinle irkildim diyebilirim. Ses gayet iyi
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
-
Yattara olayı şöyle;
Mersin başkanı tüm takıma araç dağıtmış.. Sonra da kadro dışı kalan 4 futbolcudan geri istemiş, Yattara da vermeyince adam tutup dövdürtmüş.
Yorum
-
Dinlemedeyim
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Abilerim ben giresunlu ahmet istanbuldan yazıyorum bugünkü basketbol macında canım giresunum ile ölmeye bile razı olduğum trabzonsporum karşılaştı evet giresun coğu kişi istanbul takımlarını tutar hatta trabzondada azda olsa vardır bu.
Yani abilerim bizim iki ilimizi düşman eden o istanbul takımlarını tutan hainler amaclarına ulaşıyorlar ve bugünkü mactada ulaştılar söylemek istediklerim kimse yeşilgiresun bld. Takımına küfür etmesin küfürü hakden kişiler istanbul takını tutupta gelip hainlik yapanlardır. kimse unutmasın trabzonspor icin ölmeye bile razı olan insanlar vardır bunu unutmayın..Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum