Metin Külünk, Ahmet Haşim Badur ve Tunga Liman ile Söyleşi.. | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Ekip muhteşem
Kaçmaz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Bugun radyoda 1461'in satilmasiyla ilgili bir organizasyon, bir cagri yapilirsa cok guzel olur. Biz forumda surekli yaziyoruz anlatiyoruz ama kendimiz calip kendimiz soyluyoruz. Bir suru insan, antalya macinda bu konuyu tezahuratlar ve pankartlarla protesto edilmesi gerektigini dusunuyor. Konu cok onemli, taraftar sahip cikmazsa gidis iyi gidis degil. Sonrasinda dovunecegimize onceden onlemimizi alalim, sesimizi cikaralim, 1461'in satilmasina engel olalim. Bu takimin misyonunu bozmaya kimsenin hakki yok.
Radyoda bundan bahsedilirse, daha cok insana ulasir, ayni zamanda bir protesto vs organize edilmesi sizin kanalinizla cok daha genis kitlelere yayilir diye dusunuyorum. Boyle konularda birlik olmak, ortak hareket etmek cok onemli.yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
BMN İle ilgili, projeler-organizasyonlar ile ilgili, Trabzonspor camiası ile ilgili bütün soruları yöneltebilirsiniz arkadaşlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Ustte yazilan konuyla ilgili ne yapilabilir peki, taraftar gruplari organize olabilir mi herhangi bir sekilde? Onlara bmn kanaliyla nasil ulasabiliriz?yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
Eyvallah Gökhan BMN tarihini biraraya getiriyorsun
Çok güzel olacak çok.Yorum
-
Arkadaşlar,
Birbirinden kıymetli bu 3 konuğumuza sorularınız varsa buradan yazın.
Ama konuklar gibi sorularda özel olsun lütfen,
Fırsatı iyi değerlendirelim.StopMatchFixing.ComYorum
-
Ekip çok sağlam olmuş...
Güneş,Dünya ve Ay'ın aynı eksende buluşması gibi bir şey
Hayatta kaçmaz...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
yayın yarınmış şuan hüsrana uğradım (:"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
Yorum
-
Bu akşam Kurtlar Vadisi izleyen bizden değildir... Bugün günlerden BMN Radyo..
Yayıncı özel, konuklar özel, program özel.. Çok güzel olacak..Yorum
-
BMN Konsey radyoda resmen.
Ne kurtlar vadisi.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum