İleri görüşlü insanları profesyonellik açısından yönetimde görmek isteriz o yüzden Ender bey yönetimde olmalı
BMN Radyo | Ender Kuyumcu ile Söyleşi ...
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır. -
-
sultanbeyli de kapandı...Ama ben sultanbeylideki ts clup ı kapatan adamın samimiyetine inanmıyorum....Sultanbeylide oturduğum için tanışmışlığımızda wardır uzaktan ama ts clup ı kapatıp fener gs bjk forması satmaya başladıktan sonra ben onun samimiyetine inanamamaya başladım maliyet olayı felan yalan bence...En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 01:03.Yorum
-
Aynen öyle.. Videolar vs.. yayınlıyor yönetime isyan mı ediyor bilmiyorum artık detayı.sultanbeyli de kapandı...Ama ben sultanbeylideki ts clup ı kapatan adamın samimiyetine inanmıyorum....Sultanbeylide oturduğum için tanışmışlığımızda wardır uzaktan ama ts clup ı kapatıp fener gs bjk forması satmaya başladıktan sonra ben onun samimiyetine inanamamaya başladım maliyet olayı felan yalan bence...
Sen TsClub kapatıp Taraftar Store adı altında fenerbahçe ürünleri satıyorsun. Çok ilginç.. Benim de dikkatimi çekti bu mesele.Yorum
-
Hiç ya....Ben bide o adamla belediye maçına gittim gitmez olaydım anca çene...ona para kazandırdıysam haram zıkkım olsun ya...En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 01:06.Yorum
-
üsküdar. beykoz ümraniye kadıköy ve beşiktaşın kesişimidir yer olarak kesinlikle doğru yer... ama ürün azlığı ve kalitesizliği kesinlikle doğru malesef...Yorum
-
Gokhan baya esniyo, dinleyicilere bisey soylemeye calisiyo heralde
yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
gün içinde radyo yayınlarını duyurursanız bizde erken dinlemeye başlarız. seviyoruz sizleri bmn ekibi...Yorum
-
Yalnız Ender abinin, Halil hakkındaki görüşlerini montajlayalım kasette.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum