BMN Radyo | Gökhan Koç ile Trabzonspor Bilgi Yarışması | Yayın Sona Erdi...
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Şota o sezon Hakan Şükür'ün penaltılarına karşı savaşmıştı resmen dün gibi aklımda
Nasıl gol rekoru olduğu daha önemli bence bu sorunun cevabından ziyade.."3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!Yorum
-
Yorum
-
Şotanın gollerinde penaltı golü yoktu diye bişey hatırlıyorum..1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Şikebahçeli Elvir Boliç ile yarışıyordu. Boliç son maçta sonra seviniyordu gol kralı olduğunu sanıp, sonra acı haberi almıştı.
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...Yorum
-
ben şike teklifi yaptım gündüz gökhan'a ama oralı olmadı
dedikodu üretmeyelim sayın üyeler
Yorum
-
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum