agzınıza saglık...
BMN Radyo | Tunga Liman ile Söyleşi... | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yayını uzatabildiğiniz kadar uzatın mümkünse
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
Sizi dinlemekten zevk alıyorum sabaha kadar devam edebilirsiniz ben bekarım
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
-
Sahursa sıkıntı yarın oruç tutuyoruz o zaman.
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
* Şimdi geldim işten, Tunga abi bana bir el sallayabilir mi
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
-
* Adamsınız
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Sormak istediğim bir soru var şike sürecinin fenerin aleyhine sonuçlandığını düşünürsek, biz kişisel olarak fenerbahçeye dava açabilirmiyiz. Hacı belki benim psikolojim bozuldu açamazmıyız dava.Yorum
-
Davamıza şehrimiz yeterince sahip çıkmadı.Bu net..
On binler ne zaman yürür,o zaman tamam derim.
Sahiplenmek sadece yürümek midir denilebilir tabi..
En büyük etki böyle olurdu bence..
Kimbilir,belki de olur..Umarım..Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.Yorum
-
-
Dört siyasi parti milletvekili maaşlarından sonra sadace şikecileri kollamakta birleşti.
Bu kadar midesiz "medya mensubu" başka bir ülkede var mıdır?
Hırsızın, namussuzun bu denli kollanıldığı bir ülke daha var mıdır?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Avukatımız Erken veda etti diyordum tam
Yine geldi
Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum