fransadan iyi aksamlar
BMN Radyo | Tunga Liman ile Söyleşi... | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
3 Temmuz sonrasında Nihat Özdemir in istifasına kadar fenerbahçe şike konusunda kaybeden ve dağılma konumundayken Ağustos aylarında bir anda: istafalar geri alındı, biz şike yapmadık söylemleri tek ağız oldu, Aziz in mektupları gazetelerde haber sitelerinde yer almaya başladı, tv lerde fenerli yorumculardan geçilmedi...Demem o ki anlaşılan bu dağılmayı önlemek için bir toplantı yapmışlar.Bu tolantı ve sürdürülen -şike yapmadık- harekatı hakkında bilginiz var mı?Yorum
-
Dün oynanan AKHİSAR maç'ında hakem faciası yaşanmış ve bunun baş aktörü maalesef ballandıra ballandıra anlattıkları CÜNEYT ÇAKIR.Saha içerisine atılan 3-5 su şisesini kendisine tehdit olarak gören bu futbol katilleri! acaba bu sürecin hangi boyutun da bulunuyor ve hakların da hiçbir ŞAİBE! görünmüyor gibi dursalar da sonuca direkt etki edebiliyorlar.Bunların suçsuz olduklarını düşünebilir miyiz?Yorum
-
Yargıtay kararını ne zaman açıklayacak? Normal şartlarda bu tür süreçler bu durumdaki gibi 1 seneyi bulur mu?Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
pkk yandaslari
sürekli Avrupa parlementosu önünde haftalar süren eylem yapiyor
Neden Avrupa parlementosu önü düsünülmez eylem için anlamis degilimson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
Keske fb'yi gönderselerdi SL'ye
o zaman süreç daha hizli ilerlerdison basamagi ölüm olan bir merdivendir hayatYorum
-
ben ve bir iki kisi haricinde soru soran yok
benim simdiki sorum yargitay karari ile ilgili Uefa simdiye kadar sike konusunda verecegi karar ile ilgili hangi ülkede yargitay kararini beklemis? Neden süreci bu kadar uzatiyorlar. Yoksa Ali Koc un vermis oldugu 30 milyon euro daha bitmedimi? Bittikten sonrami faaliyete gecicekler...
@BordoylaMaviYorum
-
programı aziz yıldırım'ın fb için söylediği veciz sözle kapatmaya ne dersiniz?
Yorum
-
"Aziz yıldırım öyle lanet bir adam ki..."Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
4 saat oldu yayın başlıyalı çok güzel gidiyor, bakalım ne zaman yorulacaklar
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum