Metin, savcının verdiği kararlar hakkında söylediklerinden yola çıkarak; savcı pfdk suç duyurusu konusunda istemeden elimizi güçlendirmiş olabilir mi?
BMN Radyo | Tunga Liman ile Söyleşi... | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK! -
Ben sorumu tekarladım bu sayfada ama (:"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
Yorum
-
Bu suç duyuruları hakkında verdiğimiz dilekçelere ne zaman dönüş yapılır onla ilgili birşey söylendinmi onuda kaçırdımmı yoksa ?
Bana hala bir dönüş olmadıda"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
toplu eylem için duzgun bir karar alalım. adam gibi saglam bir eylem olsun. ankaraya yuruyusse yuruyus, uefa onunde gunlerce devam edecek eylemler, avrupanın turlu stadyumlarında maclara gidecek taraftarlarımızın yapacakları şike eylemleri, vs vs...Yorum
-
trabzonspor üzerinden nemalanmaya çalışan siyasilerin şike süreciyle alakalı hiçbir olumlu çalışmasının olmamasını nasıl yorumluyorsunuz?
ince ayarlı çalışmalar meyvelerini verdi mi? yada vericek mi?En son murat şahin tarafından düzenlendi; 03.03.2013, 01:03.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum