O zaman şike konusuna girmeden sorumu soruyum ben
Atilla Dilaver twitte başkanla ilgili sürekli serzenişte bulundu
''Aylardır Sadri Şener'le yapması gerekenleri yaptırmak için değil yapmaması gerekenleri yapmasın diye konuşuyoruz.
Artık çok yoruldum.
Şike davasının Sadri Şener yönetimiyle sürdürülebileceğine inancım çok zayıfladı.
Çok açık söylüyorum
adri Şener'in şike davasını yürütebilecek birikim ve enerjisi yok.TS bir an önce tedbir almalıdır.
Aylardır yönetimle görüşmelerimde mücadelesini verdiğim ve başarılı olamadığım bu konuyu açıklamak; adalete borcumdur.
Davanın önemli hukuk aktörleri, küskün, bıkkın ve bitkin.Milyonlarca lira verilen avukatların yanlış yönlendirmeleriyle ne yapılmaya çalışılıyor anlayabilmiş değilim.TS CAMİASI DAVAYI SADRİ ŞENER'İN ELİNDEN ALMALIDIR!! BU SON UYARIMDIR!!!!''
Bunlarla ilgili bir bilginiz varmı?
Acaba kahvaltıda konuşulan CAS davasıyla ilgili Sadri Şener yargıtayı beklemeden bir harekettemi bulunacak?
Korkmaya başladım..
Atilla Dilaver twitte başkanla ilgili sürekli serzenişte bulundu
''Aylardır Sadri Şener'le yapması gerekenleri yaptırmak için değil yapmaması gerekenleri yapmasın diye konuşuyoruz.
Artık çok yoruldum.
Şike davasının Sadri Şener yönetimiyle sürdürülebileceğine inancım çok zayıfladı.
Çok açık söylüyorum
adri Şener'in şike davasını yürütebilecek birikim ve enerjisi yok.TS bir an önce tedbir almalıdır.Aylardır yönetimle görüşmelerimde mücadelesini verdiğim ve başarılı olamadığım bu konuyu açıklamak; adalete borcumdur.
Davanın önemli hukuk aktörleri, küskün, bıkkın ve bitkin.Milyonlarca lira verilen avukatların yanlış yönlendirmeleriyle ne yapılmaya çalışılıyor anlayabilmiş değilim.TS CAMİASI DAVAYI SADRİ ŞENER'İN ELİNDEN ALMALIDIR!! BU SON UYARIMDIR!!!!''
Bunlarla ilgili bir bilginiz varmı?
Acaba kahvaltıda konuşulan CAS davasıyla ilgili Sadri Şener yargıtayı beklemeden bir harekettemi bulunacak?
Korkmaya başladım..

68 oldu.
Yorum