Futbolcu yetiştirip satan kulüp gibi, kulüp üretip satan kulüp olmak da güzel. Fabrika üreten fabrika gibi.
BMN Radyo | Tunga Liman ile Söyleşi... | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison -
Evet radyodayız (:
Hangi konu üzerinde konuşuyoruz yoksa genel anlamda her konuda soru sorabiliyoruzmu?"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.Yorum
-
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
-
Gökhan yazdım kaç kere. İl dışına takımı statü gereği satamazsın.Yorum
-
İyi yayınlar..
Dinlemekteyiz..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Evde olmadığım için dinleyemiyorum ama çok güzel bir yayın olduğunu düşünüyorum. Selamlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yorum
-
-
Gördük ki fırça işe yarıyor
Yorum
-
İrdelendiğinden beri penaltı atmıyor Trabzonspor ve junior Trabzon!
Bu arada Mustafa Tiryaki'den bahsetmeni istiyorum Tunga... Bu çocuk ağır gibi gözüküyor ama ilerde topu çok iyi saklıyor, topu tutup takımını rahatlatıp rakip sahada pozisyon almamamıza sebep oluyor.
Ayrıca Fener'e attığı golde usta işi idi...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum