ses sadece bende mi bozuk geliyor yoksa herkeste mi durum bu
BMN Radyo Maç Sonu Yayını! Saat: 22:30 | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Taraftarlarin sesleri geliyor
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
1461 Trabzon Genel Menajeri : Trabzonspor inşallah kupayı alacak , bizde bunun sevincini hep beraber yaşayacağız .Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSxYorum
-
Bencede efsanevi bir başarı oldu zira Fener'i, Kadıköy'de Trabzonspor 1998 yılından beri yenemiyordu. Üstünede Trabzon'daki maçlarda da çok kötü mağlubiyetler alıyorduk.
Ama bunu 1461 Trabzonspor takımı başardı. Hemde yaş ortalaması 20'nin altında olan genç çocuklar başardı. Bu bana görede de efsavi bir maç olarak futbol tarihindeki yerini alacaktır.
Bu başarıyı bize yaşatan bütün ekibi, başkanı, hocası, yönetici ve futbolcusu, malzemecisine sonsuz sevgiler...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Biri şu taraftarı sustursun
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
Hemen şifreli yayına gectiniz
)))
BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-