Tüyler diken diken...
BMN Radyo Maç Sonu Yayını! Saat: 22:30 | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Ben neden dinliyemiyorummmmm cız cız yapıyorYorum
-
Evet sesler cızcız yapıyor ama yinede zevkli (:
Hepinize helal olsun.."3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
Emin olun şuan o cızırtıyı dinlemek bile zevk veriyor çünkü hiç bir tv kanalı orada değil.
Teşekkürler gerçekten teşekkürler muhteşem bir akşam yaşıyoruz.Yorum
-
Hicbirsey anlamiyorum yaa
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Murat Abiye ve Yayini yapip bizlere Almanyaya Kadar ulastiran Ilhanve Gökhan a ve Bizi bir araya getiren Bordomavi.net e ne kadar tesekkür etsek neler söylesek az gelirGitme demek cok da Zor olmamaliYorum
-
En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 27.02.2013, 23:35.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Yayına katılanların söylediklerini tercüme ederseniz iyi olur
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum