Haddi canım işi büyüttünüz agalari sadri şener bağlansın konuşssun dediğinizde güldüydüm ben size ama ciddisniz galiba siz
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
" Hamsi bitti kalkan var " bu başlığı atardım cidden
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Henrique ye haksızlık yapıyorsunuz bence iki çalım önemli değil çok iyi top indirdi bence ileride pas alışverişide iyiydi. Tabi Tiryakiyi henrique ye tercih ederim ama bu gün iyiydi Allahı var
Yorum