Peki yargıtay kararı en geç ne zamana kadar açıklanır?
Gökhan Koç, İlhan Özmen ve Ender Kuyumcu ile Gündem | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Son bombayı duymuşsunuzdur herhalde..G.birliği futbolcusu Azofeifa'nın 2 maçlık kırmızı kart cezasının, 1 maçlık kalan cezası 1 yıl boyunca ertelendi.
Aman Allahım bu nasıl bir ülke,bu nasıl bir futbol düzeni!...Yok böyle bir komedi!..Yorum
-
Herkes Yargitay'in verecegi karara yogunlasmis, ama Sekip Mosturoglu ile ilgili verilen karar zaten kesinlesti. Degisme imkani yok.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Ayrıca ŞİKE SUÇLUSU AZİZ Y. VE DE BAŞBAKAN 1 HAFTA ARAYLA YARGITAYI ZİYARET ETTİĞİNİ UNUTMAYALIM....Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
ben her türlu konuşmayı yapıyorum oğluma forma alıyorum yada Trabzonspor ile ilgili her şey bazen sert davrandığım oluyor ama bu vakitten sonra oda bizle birlikte mucadele edecek abicim burdan geri dönuş yok yarın sizin için yanaklarından öpecem abicimŞimdi belki onunla dalga geçerler, ya da dalga geçtiklerini sanırlar ama minik kardeşimiz bu konulara biraz daha hakim olduğunda şikecilerin suratına rahatça tükürür. Sıkma canını, o zor olanı seçti, bizim gibi...
Sıradan olmak istiyorsa küçük kardeşimiz, fenerli arkadaşlarınla aynı takımı tutsun...
Oğlunu yanaklarında bizim için öp kardeşim...Yorum
-
Bu yol, geçen sene Fatih Terim'in, Kadıköy'e çıkmasıyla açılmıştır. Seneye Azofeifa denen oyuncu gider bu cezada çöpe atılır gider...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Sert davranma Bülent kardeş, aman ha... Onlar bizim geleceğimiz. Ama şikecilere bu pırlantaları kaptırmayacağız, bunun için mücadele ediyoruz.ben her türlu konuşmayı yapıyorum oğluma forma alıyorum yada Trabzonspor ile ilgili her şey bazen sert davrandığım oluyor ama bu vakitten sonra oda bizle birlikte mucadele edecek abicim burdan geri dönuş yok yarın sizin için yanaklarından öpecem abicimTARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum sizlere. Öncelikle şunu söyleyeyim siyasi olarak dediklerinizin bir çoğuna katılıyorum. Ama bir konu var. AKP ve tayfası bu şike sürecini kapatmaya çalışıyorsa peki bu ŞİKE operasyonun yapılmasına neden izin verdiler? Sizce de bu bir tezat değil mi? Madem Fenerbahçe'nin zarar görmesini istemiyorlar. O zaman neden bu operasyona izin verildi? Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Sizce de bir tezat değil mi bu?Yorum
-
-
Kıyafetler müsait değil mi yoksa...
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOFYorum
-
2 martta başbakan balıkesirde bakalım şike ile ilgili bir pankart hazırlamayı düşünüyoruz padişahın korumaları bırakırsa balıkesire göstereceğiz trabzonspor taraftarınıYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum