Ben sizin bizi hükümet düsürmez sözüne de katilmiyorum,alenen sampiyonlugu calinan bir takim olarak düsmemizi hicbir sekilde engellemezler.
BMN Radyo Deneme Yayını | Güncel Değerlendirmeler - Gamze Bal - İlhan Özmen
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
Çok konuşuyorum özür dilerim ama söylemezsem çatlarım ortadan 2'ye ayrılırım.
Son 2 sezonda yaşadığımız gerek ekonomik gerek sportif başarısızlıkların da başta iktidar ve onun tekelinde olan TFFsidir, MHK sidir falanıdır fistanıdır ın ve bunların üzerinde başka bir akılın tasarımı olduğunu düşünüyorum, çok ütopik olacak beşki ama bizi normal yollarla düşürüp, sonra Fenerbahçeyi şike yaptın al sana ceza diyerek bi alt lige gönderip, her 2 ligde de heyecnaı canlı tutup, paranın altında kalma planları yapılıyor olabilir mi acep ?1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Adamsın Fatih
Soru varmış bana galiba dinleyemedim o arada da o yüzdenBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Tolunayin göreve geldikten sonra transfer istememesini nasil yorumluyorsunuz,cok kötü giden bir takima camurdan da olsa transferi neden düsünmedi?En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 20.02.2013, 21:33."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Trabzonspor düsmez eyvallah, bencede düsmez, ama Hükümet el atar iste Hakemler Trabzon'a calisir vs gibi seyler konusulmasi bile cok kötü. Yada Hükümet ile ne demek istiyorsunuz?
Belki ben tam olarak anlamadim.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Neyse usaklar size iyi yayinlar,ben schalke yi desteklemeye geciyorum.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
avukatlarımız trabzon barosuyla ortaklaşa bir çalışma yapıp Cumhurbaşkanlığına bir ziyaret yapmayı düşünyormu?
Şike yasasına muhalefet eden tek devlet kurumuydu.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 20.02.2013, 21:40.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum