yayın geldi yenileyin
BMN Radyo Deneme Yayını | Güncel Değerlendirmeler - Gamze Bal - İlhan Özmen
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101 -
İyi yayınlar. Gamze hanım bir kaç sorum olacak size?
1) Şike için dilekçe verecektik İstanbul'dan bu ne zaman olacak ? Herhalde son gün haber vermeyeceksiniz yönetim olarak
2) Trabzon'a gittiğiniz maçlardaki başarı oranınız nedir acaba?
3) Feshane'de Trabzon günleri varmış tam tarihini bilmiyorum ama yönetim olarak araştırıp bulup bir organizasyon yaparsanız iyi olur. Nasıl bir yönetim kurulunuz var. Fatih-Berat-Gamze...
4) Telefonda sesi kötü gelenlerin yayında sesi düzelmiş bir anda bir nedeni var mıdır acaba?"Dünyada bir yerdeyim ben"Yorum
-
-
Trabzon'a yeni stad yapılıyor ve bitecek bir şekilde. Stad bitince büyük ihtimalle bilet fiyatları şimdiki fiyatlar ile farklılık gösterecektir.Tahminimce, ilk zamanlar yönetim ve taraftar arasında anlaşmazlık çıkacaktır bu konu hakkında.
Trabzon'da 40 bin kişilik stadyumda ne kadar sürede hatırı sayılacak bir taraftar sayısına ulaşabiliriz?"Dünyada bir yerdeyim ben"Yorum
-
istanbulda her hafta olimpiyatı dolduramaz ama istanbulda bir avni akeri doldurur. ayrıca bilet fiyatlarıda farklı olur. 20 ise 40 lira olur bir bilet. .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
-
Maç bitti ben geldim. Tesadüfün bu kadarı...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Bana kalırsa Tolunay Hoca'ya biraz daha zaman vermek lazım .yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum