Radyo Deneme Yayını | Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı -
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Yorum
-
Solbekte kim oynamalı sizce? Şuan en sıkıntılı olduğumuz mevki sol bek. Yarın defansın solunda açık verir miyiz?Yorum
-
Yayında değilim ama, Emerson oynamalı.
Elimizdeki en iyi sol bek o diye düşünüyorum.
Ayrıca şuan en sorunlu bölgemiz forvet, gole çok uzak bir takımız.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 17.02.2013, 01:03.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - TrabzonYorum
-
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
Yorum
-
Şike davasıyla ilgil sorulardan kaçıcaksa nasıl Ateşle barut olucaz.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
Dinliyorum abi dinliyorum.Yayın çok güzel gidiyorum değinmedik nokta bırakmadınız aklıma gelirse sorarım.
Kadir Has ÜniversitesiYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Vallahi her şeye değindiniz 
Yorum