Radyo Deneme Yayını | Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yorum
-
Hep size çalışıyorum bi beğenmediniz arkadaş
Geliyor müzikler sipariş ettim
Bu arada skype dan bağlanmak isteyenleri bekliyorum, mesela ilker, mesela fatih mesela serdar
))))
StopMatchFixing.ComYorum
-
youtube'dan müzik çekmenizi tavsiye etmem. en iyisi bir torrent aracılığıyla indirmek.
bu arada aldığınız orijinal cdler mp3 şeklinde gelmiyor artık bilgisayara. direkt kopyalanmıyor. torrente devam yani
youtube'dan müzik çekmeyin dememin sebebi kalitenin çok düşmesi.Yorum
-
hint müziği istiyosan fanaa diye bir filmde çalıyodu ..çok güzel slow hint parçası belki çalmak istersin :P
Mere Haath Mein - Song - Fanaa
Yorum
-
Gökhanım birazdan kaçıyorum malesef.Forumda son dakikalarım.Şehir dışına gideceğim.
İşle ilgili teknik şartname yazmam gerekiyor,forumda takıldığımdan bu saate kadar bekledi.Şunu bitirip yatmam gerekiyor.
Size iyi yayınlar dilerim dostum.
Arkadaşlar herkese iyi geceler,şartname yazışım seri bir şekilde giderse belki bir göz atarım foruma,dayanamam
Herkesi öpüyorum.
İyi geceler.....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...Yorum
-
İyi geceler ilkerimGökhanım birazdan kaçıyorum malesef.Forumda son dakikalarım.Şehir dışına gideceğim.
İşle ilgili teknik şartname yazmam gerekiyor,forumda takıldığımdan bu saate kadar bekledi.Şunu bitirip yatmam gerekiyor.
Arkadaşlar herkese iyi geceler,şartname yazışım seri bir şekilde giderse belki bir göz atarım foruma,dayanamam
Herkesi öpüyorum.
İyi geceler.....
StopMatchFixing.ComYorum
-
o zaman inşallah şartname yazışın seri gider ilker abi kolay gelsinGökhanım birazdan kaçıyorum malesef.Forumda son dakikalarım.Şehir dışına gideceğim.
Herkesi öpüyorum.
İyi geceler.....
Yorum
-
Dünkü yayını kaçırdım diye üzülüyordum.
Evimdeki son gecem, aynı zamanda internete rahat girebileceğim son gece.
Başka bir şey isteseymişim de olacakmış hani.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanıYorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
Berke sana listeyi veririm,
Öznurun müzikleri hallettik, taa bursadan getirttik, birazdan çalacağım
StopMatchFixing.ComYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum