BMN Radyo Çok Yakında Geliyor!
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK! -
heyecanın ve topiği canlı tutmaya çalışman çok iyi ..sana tam destek veriyorum....
yalnız rasim ozan kütahyalı için şikecilerin ne düşündüğünü nasıl davrandığını biliyorsundur...adamlar çıldırıyor bir kaşık suda boğarlar...
ve şu ülkede hami lemi vs nin söyliyemediği çok önemli bir cümleyi bu adam söylüyor..
hemde bu adamın söylediği cümleyi ülkede elin parmak sayısı varya ( iki elimizde değil bir el ))))
kadar kişi söylüyebiliyor..
(bakalım forum üyeleri kime katılacak bi tartışma olursa daha çok tanınır topic)samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehantsYorum
-
çalışmalar nasıl gidiyor, bu başlığı canlı tutup daha çok yayıncı bulmalıyız
Taraftarın fikirlerini paylaşıp tartışılabilecek bir program lazımForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
İlk yayın sözünü, belli oranda tacizle elde etmiş bulunuyoruz
))))
Metin Mollasalihoğlu ve Kaya Abilerimiz bizler için çok yakın bir zamanda yayın yapacaklar.

StopMatchFixing.ComYorum
-
-
Bir konuğu da "dayatma" yolu ile alacağız.. Kİm olacağı belli gibi sanırım
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Yorum
-
Radyomuzun web sitesi ne olacak ?
Benim BMN için tasarladığım birkaç site tasarımı varForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
Evet arkadaşlar;
BMN Radyo yayın hayatına başlıyor.
Bundan sonra düzenli yayın yapacak olan BMN Radyo'nun ilk programı maç önü ve maç sonu olmak üzere iki bölümden oluşan bir program olacak.
Programı değerli yöneticilerimizden Gamze ve İlhan yapacaklar.
Bu programa ilginizi ve desteklerinizi bekliyoruz.Yorum
-
Hayırlı olsun
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Kaya reis ile iyice köşeye sıkıştık
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
-
Yorum
-
-
Hayırlı olsun, dinlemede olacağız.
'' Kaya & Metin ile Reislerin Dibi '' programını da merakla bekliyoruz.Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum