BMN Radyo Çok Yakında Geliyor!
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Özelden mi konuşuyoruz acaba
))
BMN halkı bu proje için neler düşünüyor merak ediyorum,
Heycanlanmıyor musunuz?StopMatchFixing.ComYorum
-
Eğer yapabileceğimiz bir şey olursa, bize de bir görev düşerse seve seve yaparız.
Gözümüz burada, güzel haberler bekliyoruz.Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madmanYorum
-
Vallahi ben iple cekiyorum.
Eskiden Recep Alkan ile Gamze Bal'in cok keyifli programlari oluyordu. Tercümanimizi bile getirtmislerdi. Ergun Ata gelmisdi. Simdi aklima gelmeyenlerde var program yapanlar arasinda Ilhan, Fatih adli üyelerde vardi sanirsam.
Ne güzel hos sohbetler oluyordu. Hele hele programin sonlarina dogru "tüüühhh, kayit etmeyi unutmusuz" demeleri baska bir güzel oluyordu.
Insallah bu proje gerceklesir hatta Trabzonsporlu kisilerden Türk kültürü ile alakali programlar dinlemek cok keyifli olur. Mesela edebiyat/siir, Klasik Türk Müzigi, vs. gibi. Veya felsefe, yabanci müzik, sinema/film, vs. gibi konular.
Haftada 1 gün 1 saat yayin olsa bile yeter bir program icin.En son cerasus tarafından düzenlendi; 24.08.2012, 20:47.Yorum
-
Aynı heyecanı paylaşıyorumVallahi ben iple cekiyorum.
Eskiden Recep Alkan ile Gamze Bal'in cok keyifli programlari oluyordu. Tercümanimizi bile getirtmislerdi. Ergun Ata gelmisdi. Simdi aklima gelmeyenlerde var program yapanlar arasinda Ilhan, Fatih adli üyelerde vardi sanirsam.
Ne güzel hos sohbetler oluyordu. Hele hele programin sonlarina dogru "tüüühhh, kayit etmeyi unutmusuz" demeleri baska bir güzel oluyordu.
Insallah bu proje gerceklesir hatta Trabzonsporlu kisilerden Türk kültürü ile alakali programlar dinlemek cok keyifli olur. Mesela edebiyat/siir, Klasik Türk Müzigi, vs. gibi. Veya felsefe, yabanci müzik, sinema/film, vs. gibi konular.
Haftada 1 gün 1 saat yayin olsa bile yeter bir program icin.
StopMatchFixing.ComYorum
-
Tam şu an bu radyoya ihtiyacım tavan yaptı,
Bu radyo yayında olsaydı şimdi kadıköye gidip para harcamak zorunda kalmayacaktım
En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 25.08.2012, 23:16.StopMatchFixing.ComYorum
-
Ben de RTS okudum ama radyo ile pek alâkam olmadı desem yeridir.Koca fakültede radyo yayını ile alâkalı öğrenci toplasan 10-15 tanedir.O da hocalardan vakit kaldığınca. Kısaca birinci öncelik program konusuna hakim olacak kadar kültürlu birisi.
RTS ama kitap ezber gidiyor öğretim hep. Burada çok sayıda aynı bölümü okuyan renktaş olduğunu şahsen biliyorum.
Bu konuda çekingen davranmayıp Ender abinin çağrısına kulak verilmeli. Harika bir staj olabilir BMN bünyesi.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.08.2012, 23:41.Yorum
-
Arkadaşları motive etmeye çalışıyoruz ama sanırım başarılı olamadık,
Motivasyon için önerim; bir adet pilot yayınEn son Ender Kuyumcu tarafından düzenlendi; 26.08.2012, 14:30.StopMatchFixing.ComYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Kadro ve program planlamalarına başlamadan önce katılımı artırmak maksatlı bir küçük tanıtım yayını yapılabilir mi?
O zaman proje için insan kaynağı artar diye düşünüyorum.StopMatchFixing.ComYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
Müzikle uğraştığım için yıllar önce internet üzerinden radyo programı yapıyordum. Hatta avrupadan falan dinleyenler vardı
İlgim var bilgim az
Sesime güvenirim, etkilerim
Bu oluşumda yer almak isterim tabiki
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum