BMN Radyo Çok Yakında Geliyor!

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ender Kuyumcu

BMN Radyo Çok Yakında Geliyor!

Sevgili BMN üyeleri,

Bildiğiniz üzere BMN Radyo bünyemizde bulunan üye ve yöneticilerimizin gönüllü çalışmaları ile dönem dönem yayın yapmakta.

BMN Radyo Projesi sorumluluğunu bizimle paylaşacak üyelerimizden bu başlığa katkılarını bekliyorum.

Üniversitelerin Radyo,Televizyon, Sinema bölümlerinden mezun ya da hali hazırda bu bölümlerde okuyan, radyo yayıncılığı konusunda
    tecrübeli ya da bu tür programlara ilgili olanların bu projede gönüllü olmasını bekliyorum.

Amacımız uzun vadede BMN Radyo'yu 24 saat yayın yapan bir radyo haline getirmek, ama başlangıç olarak haftanın 3 günü ve özellikle
    Trabzonspor'un maçlarının olduğu akşam 3-4 saat yayın yapmak.

Programlar sadece futbol alanında olmak zorunda değil. Sporun başka dalları hatta hayatın her alanından olabilir. Futbol ya da spor harici
    program yapmak isteyen olursa, onlar da değerlendirilecektir.

Bu konuda Kaya, Metin ve Halit kardeşler eminim bize tecrübeleri ile yardımcı olacaklardır.

Ayrıca Tunga Liman'a da bu konuda bize vereceği destekler için şimdiden teşekkür ederim. ---Bu kısım emrivaki oldu sanki :

Merhaba Arkadaşlar;

BMN Radyo 23.09.2012 Pazar günü saat 20.30'da ilk yayınını yapıyor.

Bundan sonra her hafta maç gününe göre değişkenlik gösterecek olan maç önü ve maç sonrası olmak üzere iki program yapılacaktır.

Programları Gamze Bal ve İlhan Özmen hazırlayıp sunacak.

Bunun yanında yakında başka programlarla da yayında olacağız.

BMN Radyo'yu takip etmeyi unutmayın.
    En son Ender Kuyumcu tarafından düzenlendi; 22.09.2012, 13:12.
    https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı
  • SEDAT
    • 13.07.2009
    • 20950
    • Amele
    • Sakarya

* Güzel Proje, Sponsor desteği olmalı
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• .....

Şimdiden projeye katılacaklara başarılar dilerim.

Yorum

• ilhan
        • 21.01.2007
        • 36196
        • İzmir

Geçmişte bende BMN Radyonun yayın yapanlarından biriydim. Yeni dönemde yine yayın yapmayı planlıyorum. BMN için çok ciddi ve önemli bir husus radyo.. İyi bir şekilde kullanmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yiğit Gayretli
          BMN Yönetim Kurulu
          • 09.12.2005
          • 34588
          • Kamulaştırma Teknikeri
          • İstanbul

Bu radyo bünyesinde programlar yapmış bir insan olarak şunu net şekilde söyleyenbilirim ki; program yapmak müthiş zevkli bir hadise. Aynı zamanda bir o kadar da ehil kişilerin hakimiyetine bırakılması gereken bir hadise. Müthiş zevk alarak yapmama rağmen, yeterli doygunluğa ulaştıramadım programlarımı.

Ayrıca radyo-tv gibi bölümlerde okuyan arkadaşlar için de güzel bir fırsat, bir nevi eğlenceli bir staj dönemi olabilir. Şimdiden destek veren herkese sonsuz teşekkürler...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Tunga
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 29.11.2004
            • 11392
            • Yüksek Mühendis
            • İstanbul

Bu konuda ben de varım. Haftalık düzenli yayın yapmaya da çalışırım. Ama en önde olmak istemiyorum.

Genç arkadaşların beni heveslendirmesini istiyorum.

Çok geç bile kaldık.

Aklımda öyle şeyler var ki... Trabzonspor'u uçururuz alimallah. Ama genç arkadaşların mihmandar olmasını istiyorum. Biz onlara gerekli destek ne ise vermeye hazırız.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Recep Alkan
              • 31.08.2004
              • 14635
              • Danışman
              • Balıkesir

Bu konuda net ve biraz da ağır eleştirilerim olacak. Sözlerim şahsi değildir kimse üzerine alınmasın.

Şenol Altunsoy abimiz ile görüştükten sonra geçtiğimiz aylarda radyo programı yapmaya yeniden niyetlendim. Hatta kimsenin aklında dahi yokken Avukatlarımızdan Hakan Orhan ile de yayın konusunda sözleşmiştim. Belki de sonrasında daha büyük konuklar için.

Programın temiminden, kurulum aşamasına, sonrasında karşılaştığım sorunlar hakkında farklı kişilerden yardım istememe rağmen kimse oralı olmadı. Herkes bugün yarın diyip konuyu geçiştirdi. Ne karşılaştığım hataya yardımcı olan çıktı, nede bilgisayarımda programımı çalıştıramadım için ortak yayın teklifime cevap vermede...

Şimdi bakıyorum deniyor ki hadi hareketlenelim, o zaman da başlanacak bir hareket için ben kıpırdanmıştım, fakat destek gelmeyince bıraktım.

Hani bir söz varya, işe Türk başla, Alman gibi bitir. İşte her işe Türk gibi başlıyoruz, ama sonu ne yazık ki gelmiyor.

Dediğim gibi, bu konuda yetkili, yada yetkisiz, herkeste bir ilgisizlik mevcut. Eğer bir şeyler isteniyorsa sorunlara da yardımcı olunmalıdır.

Yayın yapacak arkadaşlara da şimdiden başarılar dilerim...
              DELİL YOK :)

Yorum

• Tunga
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 29.11.2004
                • 11392
                • Yüksek Mühendis
                • İstanbul

Yaşadıklarını bilmiyorum Recep; ama sen de farkındasın ki site aylardır, saldırı, sızıntı, vs. ile boğuşup duruyor. Eskiden bir telefonla bilgi aldığım insanlardan bir haftada cevap alamıyorum ben de; ama hepsinin iflahı kesilmiş durumda.

Biraz daha sabır.
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Recep Alkan
                  • 31.08.2004
                  • 14635
                  • Danışman
                  • Balıkesir

Ben çok zor şeyler istemedim abi.

Tamam, programın kurulmasını belki zor anlatabilirlerdi, ama yayın yapabilecek kapasitede olan arkadaşlardan da yardım istedim, onlar da geçiştirdi konuyu.

Kaldı ki isteğimiz BMN Radyo'nun aktif olması idi, neyse, dedim ya arkadaşlara kolay gelsin şimdiden...
                  DELİL YOK :)

Yorum

• Burak DERELİ
                    BMN Yönetim Kurulu
                    • 22.03.2009
                    • 5985
                    • Otomasyon, Elektrik-Elektronik, Yazılım
                    • İstanbul

BMN Radyo olması gereken bir çalışma, gerçekleşirse güzel olur. Şimdiden başlayacak arkadaşlara kolay gelsin
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Mollasalihoğlu
                      Yönetim Kurulu
                      • 03.07.2004
                      • 18736
                      • Avukat
                      • İstanbul

Elimden geldiğince ben de varım.. (ben olunca Halit M. ile Kaya da oluyor )

ama Tunga Abi'nin de dediği gibi herkesten biraz hareket görmek istiyorum kendi adıma da..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Sefa
                        • 22.01.2009
                        • 23113
                        • Özel Sektör
                        • Trabzon

Radyo TV Sinema okuyacağız olmazsak ayıp olur.. İşleri halledip rahata kavuşalım hele..

Yorum

• Halit M. MOLLASALİHOĞLU

Emirhan ile bu konuda bazı planlamalar yapmış,
                          Kaya ile de detaylarını netleştirmeden de olsa kabataslak çalışmıştık.
                          Konuya dair güzel fikirlerimiz elbette var ama taşın altına elini sokacak kardeşlerimize ihtiyacımız var.
                          Yeni sezonda bu konuda işi yürütebilecek bir ekip oluşursa BMN Yönetimi olarak elimizden gelen her desteği sonuna kadar vereceğimiz zaten aşikâr.

BMN'de bu işi yürütebilecek bir ekip oluşturmak ise sadece "istemek" ile ilgili.
                          Bu kadar geniş ve cevherlerle dolu bir platformdan 10 tane radyo projesi savaşcısının çıkması lazım sadece.
                          Bu olduktan sonra değil online radyo gerekirse karasal yayın bile yaparız...

Alternatif programlar geldi aklıma;

"Emirhan Makul ile hava durumu"
                          "Şenol Altunsoy ile 61.Gün"
                          "Hürgün Aygün ile iddia gündemi"
                          En son Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından düzenlendi; 18.08.2012, 05:22.
                          "Trabzonspor bir çember gibi,
                          her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                          - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Ender Kuyumcu

Koca BMN çatısı altında RTS okuyan ya da radyo işlerinde tecrübeli, bu işlere meraklı birileri yok mu gerçekten?

İstanbul'da olup da yayın konusunda yardım isteyenlere Mollasalihoğlu kardeşler gerekli eğitimi vereceklerdir.

Sefa sen Trabzon'dan bir program yapmakla mükellefsin o zaman.

Yiğit senden de bir program istiyorum.

Her ikinizden de ricam bana bir program projesi ile dönüş yapmanız. Ayrıca tek kişilik değil 2 ya da 3 kişi
                            program yaparsanız daha verimli ve akıcı olacağını düşünüyorum. Buradan katılmak isteyen arkadaşları
                            sizlerle eşleştirebilir ya da kendi belirleyeceğiniz kişilerle program yapabilirsiniz.

Sevgili İlhan sen de bu işin İzmir kanadı olabilirsin. Bu konuda birlikte kafa yorarız.

Tunga kendi sözünü kendi verdi zaten Programı şimdiden hayırlı olsun...
                            https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• Gamze
                              Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                              • 28.01.2006
                              • 16849
                              • YEMİNLİ TERCÜMAN & GAZETECİ
                              • İstanbul

İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi
                              Ben çok zor şeyler istemedim abi.

Tamam, programın kurulmasını belki zor anlatabilirlerdi, ama yayın yapabilecek kapasitede olan arkadaşlardan da yardım istedim, onlar da geçiştirdi konuyu.

Kaldı ki isteğimiz BMN Radyo'nun aktif olması idi, neyse, dedim ya arkadaşlara kolay gelsin şimdiden...
                              Bu geçiştirme konusundaki lafın banaysa ben yardım istediğin sırada evimdeki inşaat nedeniyle yayın yapabilecek durumda olmadığımı söylemiştim Recep.
                              Başka biriyle görüştün mü bilmiyorum, ben kendi kısmıma cevap vermiş olayım.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...