BMN Radyo Çok Yakında Geliyor!
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Umut efendi bana forma verecekti o yayında kazanmıştım vermedi
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
O hashtagi yazmayan tivit atamıyor mu İlhan bey?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Yorum
-
* Chrome ve Mozilla ile sıkıntısız dinleyebiliyorsunuz arkadaşlar
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
-
* İyi'ki özelden başka bişey yazmamışım
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Hoşbulduk reyiz.. Chrome'da Media Player güncellemesi gerekiyor diye uyarı veriyor sıkıntı bu olabilir. IE'den sorunsuz dinliyorum.Yorum
-
Hem ağlayıp hem gülmek isteyenlerin akşamı gibi oldu.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin ConstantYorum
-
Alihana kulak verdim sesin çok hoş geliyo şimdi
'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
İlhan'ı yormuyormuşsunuz, ayıp ediyorsunuz yüklenin özel mesaja, twittera, facebook'a
#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin ConstantYorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar