Radyo BMN Yayıncıları ve Yayın Akışı | 2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
umarım hepsini dinleme fırsatım olur. şimdiye kadar Ali Sırrı ve Yiğit Gayretliyi dinledim. Şunları söylemeliyim Ali Sırrı çok samimi ve bence çok iyi program yapıyo. zaten tüm arkadaşların kaliteli işler yaptığına eminim. çünkü burası BMN... Yiğit gayretli hakkında şunları söyleyebilirim. bana çok ilginç geldi. gerçekten iyi anlamda çok ilginç ve bence çok başarılı. Sesi konuşması vs. çok da tınn havasında sanki ama 10 numara. şuan tarif edemiyorum. Tek sorun ben jazz sevmiyorum
yoksa o programı kesin takip ederim. He unutmadan programın ismi de çok güzel. tebrikler. Kısa sürede tüm arkadaşları takip edeceğim. BMn demek kalite demek. Helal olsun size. Bu başarıların devamı gelir inşallah
Yorum
-
32 kişilik biraz az olmuş ama
Bir gün Herkez Trabzonspor'lu olmasın bırakında o şeref sadece bizde kalsın..!!Yorum
-
uşaklar sizi Ailemden biri olarak görüyorum.varolun siz.Allah utandırmasın kardeşlerim.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Motive edici mesajlarınız için çok teşekkürler... Allah utandırmasın.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Facebook'ta öyle yazıyor ondan aklında kalmış olabilir
Başladığım zaman nasıl bir program içeriği olacak hep beraber göreceğiz
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSxYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Hayırdır inşallah Ali ece gibi bir program içeriğin mi olacak nedir hayra yoralım 

Yorum