Radyo BMN | Yiğit'le Ne YapJazz |Cuma 21:00-00:00
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK! -
Herkese çok teşekkürler
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Yorum
-
Yiğit Reis
)
Programı kaçırdım banttan yayın var mı?"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOFYorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
-
-
Ağabey "VAn için kalem kampanyası" yapıyoruz... Desteklerinizi de bekliyorum.
Yarı yıl tatilinde VAN'a gidiyoruz. Van'a giderken sizlerden de birşey götürelim istedik
Bizim için bir kalem sadece herhangi bir kalemdir ancak VAN'daki AYŞE için MEHMET için umudun hatırlanmanın simgesidir....
Kalemlerinizi direk elden verebilir ya da mail atabilir bizler gelir alabiliriz.
Van için tüm sorular, yardımlar ve destekler için:
hilalariturk@std.sehir.edu.tr
nevinyenigun@std.sehir.edu.trYorum
-
-
Ben bunu yeni gördüm yalnız Yiğit sıkı takipçin olacağım
Birde bir sorum olacak Rock yayın yapan bir üye yokmu
Yorum
-
Asker'deki İlhan kardeşimiz yapıyordu sanırım Alican
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum