http://www.manisaspor.org.tr/bilet.htm manisaspor un sezon başında açıkladıgı bilet fiyatları bjk gs fb diye ayırmışlar sezon başında şimdi koydukları bilet fiyatları kendileri ile çelişiyorlar...
"Şener, hatalı pas vererek gol yiyen Kayserispor kalecisi Volkan Babacan'ın iyi bir kaleci olmadığını iddia ederek, ''Babacan iyi bir kaleci değil. Ben olsam o golü yedikten sonra işaret eder beni değiştirin derim. Maçta yaptığı birkaç tane daha hata var, ama bu tabi şans. Bize de inşallah aynı hataları yapar diye temenni ediyorum'' diye konuştu."
Saha içinde bu tarz şeylerin yaşanması normaldir, bu sadece bizim takıma has bir şey değil ama Engin'in "ıı ıh ben oynamıyorum" tarzındaki davranışını kabul etmiyorum açıkçası. "Mahalle maçı" değil ki bu "küstüm oynamıyorum" diyesin. Yıllardır profeasyonellikten dem vururuz ama futbolcular nedense bunu sadece "sözleşme" imzalarken akıllarına getiriyorlar. Hiç yakıştıramadım açıkçası.
En son Oruç tarafından düzenlendi; 15.02.2011, 15:38.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum